promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vidi ellen még parádézott, most holland börtönben csücsül a magyar kapus
Borítókép:  I. Alex, a taksonyi kapus a MOL Vidi elleni kupameccse. Forrás: molvidi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Foci a köbön nevű oldal, valamint a Blikk is úgy értesült, hogy I. Alex, a volt U-válogatott kapust elkapták a rendőrök.

„Megbízható, Pécs közeli forrásunk arról tájékoztatta a Foci a köbönt, hogy a pályafutása során többek között Szekszárdon, a Pécsi MFC-ben, Kisvárdán, Kozármislenyben és a Pénzügyőrben is megforduló I. Alexet Angliában kapcsolták le a hatóság emberei, ám jelenleg Hollandiában tartózkodik, ahol hatvan napig előzetes letartóztatásban lesz. Könnyen előfordulhat, hogy egyhamar nem szabadul az amúgy sokra hivatott, az előző év végén a Taksony színeiben a Mol Vidi elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő első felvonásán bravúrt bravúrra halmozó, kiváló képességekkel megáldott cerberus, akit embercsempészéssel gyanúsítanak”

– olvasható a portálon.

Ezzel szemben a Blikk azt írja, hogy ők egy futballistához közeli embertől úgy értesültek: szó sincs embercsempészetről. Egyszerűen arról van szó, hogy a labdarúgó papírjaival gondok voltak. A lapnak Szabados Tamás, az NBIII-as Taksony edzője annyit mondott, hogy a tehetséges kapus két hete a Szekszárd elleni meccs előtti edzésen még részt vett, de azóta hírét sem hallották.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás