Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Vidi ellen még parádézott, most holland börtönben csücsül a magyar kapus

A Vidi ellen még parádézott, most holland börtönben csücsül a magyar kapus

Sport & Szabadidő

A Vidi ellen még parádézott, most holland börtönben csücsül a magyar kapus

Sport & Szabadidő

Promotions 19:19

A Foci a köbön nevű oldal, valamint a Blikk is úgy értesült, hogy I. Alex, a volt U-válogatott kapust elkapták a rendőrök.

„Megbízható, Pécs közeli forrásunk arról tájékoztatta a Foci a köbönt, hogy a pályafutása során többek között Szekszárdon, a Pécsi MFC-ben, Kisvárdán, Kozármislenyben és a Pénzügyőrben is megforduló I. Alexet Angliában kapcsolták le a hatóság emberei, ám jelenleg Hollandiában tartózkodik, ahol hatvan napig előzetes letartóztatásban lesz. Könnyen előfordulhat, hogy egyhamar nem szabadul az amúgy sokra hivatott, az előző év végén a Taksony színeiben a Mol Vidi elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő első felvonásán bravúrt bravúrra halmozó, kiváló képességekkel megáldott cerberus, akit embercsempészéssel gyanúsítanak”

– olvasható a portálon.

Ezzel szemben a Blikk azt írja, hogy ők egy futballistához közeli embertől úgy értesültek: szó sincs embercsempészetről. Egyszerűen arról van szó, hogy a labdarúgó papírjaival gondok voltak. A lapnak Szabados Tamás, az NBIII-as Taksony edzője annyit mondott, hogy a tehetséges kapus két hete a Szekszárd elleni meccs előtti edzésen még részt vett, de azóta hírét sem hallották.

Borítókép: I. Alex, a taksonyi kapus a MOL Vidi elleni kupameccse. Forrás: molvidi.hu