promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Griezmann döntése sokkolta a madridiakat: irány Barcelona?
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Antoine Griezmann döntött. Távozik az Atlético Madrid csapatától, s nagy valószínűséggel a Barcelona csapatához igazol. A hír sokkolta az Atlético szurkolóit.

Az Atlético Madrid és annak labdarúgója, Antoine Griezmann szinte egy időben közölte, elválnak útjaik. A játékos nyártól már nem a Matracosok csapatához tartozik majd. Érdekes, van akik szerint sokkoló lépés ez azok után, hogy a francia labdarúgó előző nyáron öt éves szerződéshosszabbítást írt alá a madridi klubbal.

Mint a játékos Twitter-üzetenben jelezte, egyeztetett a csapat vezetőedzőjével, Diego Simeonével és a klub vezérigazgatójával, Miguel Ángellel döntéséről, egyúttal megköszönte az Atlético-szurkolóinak támogatását.

„Távozom, mert új élményekre, ú kihívásokra van szükségem. Nehéz volt megtennem ezt a lépést, de úgy érzem, erre van szükségem. Köszönöm nektek az elmúlt öt évet. Hihetetlen volt"

– fogalmazott a játékos. 

Antoine Griezmann számára a kövektező állomás nagy valószínűséggel Barcelona lesz. A katalán klub már jó ideje érdeklődik a támadó iránt, akiért hajlandóak 108 millió eurót fizetni.

Az Atlético szimpatizánsait sokként érte a döntés. Főleg úgy, hogy a napokban jelentette be távozását Diego Godin is, korábban pedig Lucas Hernandezről derült ki, hogy nyártól a Bayern München játékosa lesz.

(Guardian)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás