Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Őrjöngött a tévéstúdióban egy Barcelona-fanatikus csapata bukása után

Őrjöngött a tévéstúdióban egy Barcelona-fanatikus csapata bukása után

Sport & Szabadidő

Őrjöngött a tévéstúdióban egy Barcelona-fanatikus csapata bukása után

Sport & Szabadidő

Promotions 20:30

Miután a Barcelona 4-0-ra kikapott a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjéne visszavágóján egy katalán fanatikus elképesztő különműsort csinált.

Ahogy arról a világ szinte összes valamennyit is sporttal foglalkozó portálja beszámolt, a Barcelona 4-0-s vereséget szenvedett a Liverpool ellen, így nem lesz ott a Bajnokok Ligája döntőjében. A szurkolók Messit hibáztatták, aki azonban nem hagyta annyiban az őt ért vádakat. De az, amit ez a Barcelona-fanatikus úri ember leművelt, azért konkrétan kényszerzubbony járna.

Mint őrült, ki letépte láncát járkált és ordibált a lejúfás után a spanyol MEGA televízió stúdiójában, miközben arról elmélkedett a maga szerénységében, hogy

„mi a f.sz történt?”

És, hogy az anyja, jobban futballozik, mint Coutinho – tény, másnap a játékos nullás osztályzatot kapott. Annál lejjebb meg nincsen. 

Szerinte senki nem verheti meg a Barcelonát, mert 26 alkalommal nyertek spanyol bajnoki címet. Meg, mi az, hogy Gigi (mármint Georginio Wijnaldum) két gólt szerzett? Szóval ilyen, és ehhez hasonló elmés kérdések foglalkoztatták emberünket. Mondjuk arra érdemes figyelni, hogy 0:35-nél egy kedves barátja, még egy labdát is odagurít neki, hátha belerúg egy nagyot. (Nem tette.)

„Hogy lehet ez? Se Firmino, se Salah?”

– hangzik még el a költői kérdés. A többi alább:

Borítókép: XAVIER BONILLA / NURPHOTO / képünk illusztráció