Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Könnyek és eksztázis az Anfield Roadon a Barca legyőzése után

Könnyek és eksztázis az Anfield Roadon a Barca legyőzése után

Sport & Szabadidő

Könnyek és eksztázis az Anfield Roadon a Barca legyőzése után

Sport & Szabadidő

Promotions 12:12

Videós összefoglaló a Liverpool 4-0-s Barcelona elleni sikerét követő örömünnepről. Öröm, eksztázis, katarzis. Nehéz ugyan leírni, de valószínűleg ezek azok az érzések, amely jelenleg a Liverpool-szurkolókban keringenek.

Legyen az ember bármely futballcsapat szurkolója – persze a Barcelonán kívül – annak a Liverpool 4-0-s sikere a katalán együttes ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján valószínűleg életre szóló élménnyel szolgált. A Jürgen Klopp irányította angol csapat 0-3-s hátrányból állt fel, s jutott egy egészen elképesztő mérkőzés után a BL fináléjában. A lefújás után a német szakember elmondta:

„A szögletet nem is láttam, már csak azt, hogy a kapu irányába tart a labda. Ezzel vélhetően nem voltam egyedül, hiszen mellettem az egyik cserejátékos, Ben Woodburn azt ismételgette, hogy mi történt?” 

A 95 perces találkozó valószínűleg azoknak okozta a legnagyobb katarzist, akik a helyszínen nézték meg a meccset. A lefújás után az 54 ezer ember aztán rázendített:

Nézzük mindezt egy szurkoló szemszögéből...:

A Liverpool öltözőjében a meccs után üldögélő, s a negyedik gól előtti passzt adó Trent-Alexander Arnoldon látni, hogy még nem dolgozta fel a történteket:

A végére pedig egy, a Twitteren terjedő videó arról, hogyan mennek szerdán munkába a Liverpool-szurkolók.

Borítókép: OLI SCARFF / AFP