promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A négyszeres világbajnok tagadja, hogy elaludt meccs közben
Borítókép:  AFP/Paul Ellis
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

John Higgins a sznúkervilág egyik fényes csillaga. Neil Robertson ellen a világbajnokság negyeddöntőjében mindenki a nyakát tette rá, hogy a sokszoros világbajnok húzza a lóbőrt. Ő viszont állítja, csak tévézett. Az elődöntőbe azért így is bejutott.

A sznúker világbajnokságon már a negyeddöntőkön is túl vagyunk. A torna egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy az élő legenda, Ronnie O' Sullivan nemhogy a legjobb nyolcig, a második körig sem jutott el.

Ám most nem róla, hanem John Higgins-ről beszél a sznúkervilág, és a szurkolók. A négyszeres világbajnokról készült egy rövid videó, melyen épp ellenfele, Neil Robertson játszik, miközben Higgins pontosan úgy fest, mint egy matróz a kocsmában tizenkét scotch után. Felvette a tökéletes alvópozíciót, le sem tagadhatja, hogy elszenderedett. Vagy mégis?

Mivel a média is rajta tartja a szemét a világbajnokságon, ezért a Robertsont végül a negyeddöntőből 13-10-zel kisöprő Higgins-t megkérdezték, pontosan mit csinált a sheffieldi Crucible színház sarkában.

Egy másik szögből próbáltam nézni Neil lökését a fenti monitoron

- adott magyarázatot enyhén kifacsart testhelyzetére a sportoló, majd miután a sajtószobában megmutatták neki a felvételt, elkezdte rázni a nevetés.

Higgins az ötödik játékos a sznúker történetében, aki legalább tízszer elődöntőbe jutott a világbajnokságon, David Gilberttel játszik a döntőért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás