promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A partjelző a meccs kellős közepén iszkolt el a vécére
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A portugál bajnokság hétvégi fordulójában, a Chaves–Nacional meccsen olyan jelenet játszódott le, mely méltán kerül be a vicces focis videók sorába. A partjelző fogta magát, és egyszer csak berohant a vécére. Visszatértét vastapssal jutalmazta a közönség. A spori pedig egy piros lappal.

A szükség nagy úr, tartja a mondás, mely ezúttal a futballpályán bizonyosodott be újra. A vicces focis videók sorába csatlakozik a Chaves–Nacional portugál bajnoki összefoglalója, annak is az 56. perce. A hazaiak épp 2-1-re vezettek.

A bal oldali asszisztens, ismertebb nevén partjelző, egyszer csak elkezd galoppozni a játékvezető felé, ledobja elé a zászlóját, elkéri az öltöző kulcsát, s fut tovább az öltöző felé. Ha a stadionban helyet foglaló több mint 4 ezer nézőnek addig eddig nem esett le, ezután bizonyossá vált, hogy súlyos gyomorproblémákkal küzdhet a spori, aki igyekezett mihamarabb elérni a vécét.

Mindössze pár percet töltött ott, nem szeretnénk tudni, mit csinált. A lényeg, hogy pontot tett a görcsök végére, a közönség pedig vastapssal fogadta. A játékvezető jó főnöknek bizonyult, nem szúrta le segítőjét az intermezzo miatt, inkább viccesen felmutatta neki a piros lapot.

Az asszisztens visszakocogott a helyére, letörölt egy addig izzadságot a homlokáról, s folytatódott a játék.

A Chaves végül 4-1-re győzött. Ha van esze a Nacional vezetőinek, megóvják a meccset, mert bélproblémák miatt meccset még nem szakítottak meg. Persze nem volna túl fair lépés a részükről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás