promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos büntetést is kiróhatnak Varga Dénesre
Borítókép:  Varga Dénes. Forrás: fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Ferencváros és magyar vízilabda-válogatott csapatkapitánya a szombati rangadón megütötte az ellenfél egyik játékosát.

A Fradi.hu-n található írás szerint Varga Dénes a klub játékosa a szombati A-HÍD OSC Újbuda – FTC-Telekom Waterpolo mérkőzésen megütötte az ellenfél játékosát, Burián Gergelyt. A Magyar Vízilabda Szövetség Fegyelmi Bizottsága fegyelmi eljárást indított a játékos ellen, az ügyben várhatóan a hét végéig hoznak döntést.

Az már most biztos, hogy a budapesti zöld-fehérek elvesztették egyik legjobbjukat a szerdai FTC-Eger bajnoki elődöntő előtt.

„Mivel egy nagy téttel bíró összecsapás volt, ezért a mérkőzés hevében, indulatosan cselekedtem. Szégyellem azt, ami történt, mert nem a sportághoz és a klubomhoz méltó magatartást tanúsítottam. Ezért elsősorban a fiatal vízilabda növendékektől kérnék elnézést, mert egy konfliktust nem így kell kezelni. Természetesen vállalom tettemért a következményeket és nagyon sajnálom!”

– mondta eltiltásáról Varga Dénes.

A szakosztály vezetője, az egykori kiváló vizílabdás, Madaras Norbert a következőket mondta az esettel kapcsolatban:

„Mint az FTC Vízilabda Szakosztályának vezetője mélységesen elítélem Varga Dénes tettét. A Ferencváros és a magyar vízilabda-válogatott játékosa és csapatkapitánya nem tehet ilyet, ezért a büntetést elfogadjuk és a Magyar Vízilabda Szövetség mellett külön a klub részéről is szankcionálni fogjuk az esetet. A játékos meggondolatlanul és felelőtlenül cselekedett! A klub nevében is elnézést kérünk Burián Gergelytől!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás