Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Két gól, mégsem bírt egymással a Manchester United és a Chelsea

Két gól, mégsem bírt egymással a Manchester United és a Chelsea

Sport & Szabadidő

Két gól, mégsem bírt egymással a Manchester United és a Chelsea

Sport & Szabadidő

Promotions 19:55

Gyengécske mérkőzést játszott egymással a két sztárcsapat az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának zárómérkőzésén.

A Bajnokok Ligája-helyezés szempontjából létfontosságú volt a győzelem mindkét csapatnak. Ennek megfelelően egymás torkának is ugrottak a felek, amiből a hazaiak jöttek ki jobban. A 11. percben, egy szép akció végén a spanyol Mata megszerezte a vezetést a Manchesternek.

A félidő további részében a hazai csapat taktikát váltott, és átengedte a területet a vendégeknek, akik azonban ezzel nem tudtak élni, mert az előző meccsekkel ellentétben most jól állt a vörös mezes csapat védelme a lábán. Ekkor azonban jött De Gea. A spanyol hálóőr a Chelsea védőjének, Rüdigernek a világ végéről eleresztett lövését nem tudta hatástalanítani, a kipattanót pedig Marco Alonso a hálóba lőtte.

A második félidőt olyan játékot hozott, mintha az első nem is létezett volna. Az idő előrehaladtával a Manchester United teljesen elvesztette a mérkőzés kontrollját, míg a Chelsea hiába iparkodott, szinte alig volt értékelhető momentumuk. A találkozó végére már inkább egymást aprították a felek, de így is egy-egy veszélyes szituáció ki tudott alakulni mindkét kapu előtt. Fortuna azonban úgy gondolta, hogy egyik csapat sem érdemel meg egy pontnál többet.

Most pedig nézzétek meg a találkozó összefoglalóját:

Ha már az egyik manchesteri csapatról szót ejtettünk, akkor egy mondat erejéig beszéljünk a másikról is. Pep Guardiola együttese egy aprócska góllal megverte a Burnley-t, így visszavette a vezetést a tabellán.

Borítókép: Forrás: AFP/Paul Ellis