Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Babosék tornát nyertek Isztambulban

Babosék tornát nyertek Isztambulban

Sport & Szabadidő

Babosék tornát nyertek Isztambulban

Sport & Szabadidő

Promotions 15:17

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros idén első tornagyőzelmét aratta az isztambuli salakpályás versenyen. A 6:1, 6:0-s összesítés pontosan mutatja, mennyire kellett megizzadnia a győzelemért a magyar-francia duónak. Semmennyire.

Isztambulban döntőbe jutott a 250 ezer dollár összdíjazású salakpályás tornán a Babos Tímea-Kristina Mladenovic páros. A világbajnok duó első kiemeltként a vasárnapi fináléban is esélyesként lépett pályára, az ellenfél az Alexa Guarachi, Sabrina Sanamaria chilei-amerikai kettős volt.

A meccs Babos honlapjának tudósítása szerint nagyjából tíz percig volt valójában szoros, az első szettben 1:1 után háromszor vették el Babosék a rivális adogatását.

A második játszmára teljesen egyoldalúvá vált a meccs, a chilei-amerikai duónak esélye sem volt. Egyetlen játékot tudtak nyerni a 48 percig tartó összecsapáson, hamar véget ért a mérkőzés.

Párosban ez volt a Babos-Mladenovic kettős első győzelme idén, tavaly az Australian Opent és a már említett WTA világbajnokságot s megnyerték. A harmadik helyen állnak a világranglistán.  

Babosnak ez volt a 35. döntője és a 21. tornagyőzelme párosban. 

 

 

Borítókép: mtkbudapest.hu