Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pogba döntött, irány a Real Madrid?

Pogba döntött, irány a Real Madrid?

Sport & Szabadidő

Pogba döntött, irány a Real Madrid?

Sport & Szabadidő

Promotions 15:47

A Real Madrid és Zinedine Zidane szívesen látná csapatában Pogbát, aki a hírek szerint már elköszönt társaitól.

Amikor José Mourinho volt a Manchester United vezetőedzője, naponta lehetett olyan jellegű híreket olvasni, miszerint a keret tagjai rosszul érzik magukat. Nem tetszett nekik, hogy nem tudják elsajátítani a portugál szakember futballfilozófiáját. 

Majd érkezett Ole Gunnar Solskjaer és a keret tagjai felszabadultak. Maguk a labdarúgók is hangsúlyozták, hogy a norvég szakember keze alatt megváltozott az öltözői közeg. Pozitívabb a kommunikáció, jobb érzés futballozni, pályára menni. Most azonban egy negatív spirálba került a United, amely a legutóbbi hat mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni.

Egyúttal felerősödtek például az arról szóló hírek is, hogy Paul Pogba távozik, méghozzá a Real Madridhoz. A francia lap, a L’Équipe szerint a középpályás már bejelentette csapattársainak, hogy nyáron elhagyja az együttest, s úgy hírlik, hogy a klub sem ragaszkodik feltétlenül hozzá. Radásul a nyáron igencsak komoly ráncfelvarrásra készülő Real edzője, Zidane többször jelzte, hogy szívesen látna a csapatában Pogbát.

„Egyike azon középpályásoknak, akik tudják hogy kell védekezni és támadni. Szeretem az ilyen típusú játékoskat, ez nem új dolog”

– mondta korábban Zidane Pogbáról.

Paul Pogba 2016 nyarán érkezett Manchesterbe 105 millió euró ellenében, jelenlegi értéke pedig 90 millió euró.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP