Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Haladás FC tehetsége felajánlotta bérét a terror áldozatainak

A Haladás FC tehetsége felajánlotta bérét a terror áldozatainak

Sport & Szabadidő

A Haladás FC tehetsége felajánlotta bérét a terror áldozatainak

Sport & Szabadidő

Promotions 12:14

A Haladás FC fiatal kapusa, Kiss Ágoston a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül felajánlotta egyhavi bérét a srí lankai merényletsorozat áldozatául esett szerencsétlenek családjainak.

Még csak 18 éves Kiss Ágoston, a Haladás FC magyar utánpótlás válogatott kapusa, ám a szíve a helyén van, annyi szent. A futballistára az idei szezonban egyre stabilabban számítanak második számú kapusként Szombathelyen, és a korosztályos válogatottakba is rendre meghívót kap. Azonban ezúttal nem a pályán nyújtott teljesítményével került be a hírekbe.

Kiss a több száz halálos áldozattal járó srí lankai merényletsorozat nyomán felajánlást tett, s a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül az áldozatok családjainak adja egyhavi jövedelmét. Erről a Nemzeti Sport szerkesztőségének küldött közleményt.

Hosszú idény van mögöttem, végre családommal otthon lehettem a húsvéti szertartásokon. Húsvétvasárnap láttam az interneten, hogy Srí Lankán ugyanilyen ünnepre készülő katolikus közösségeket, mint a mienk, a hite miatt gyilkos támadás ért. Biztosan vannak hozzám hasonló korú srácok is, akiknek családját tragédia, szomorúság érte. Katolikus, profi sportolóként a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretném labdarúgói egyhavi javadalmamat felajánlani a nehéz helyzetben levő családok megsegítésére. Kérek mindenkit, katolikus sportolókat, jó szándékú embereket, segítsék felajánlásukkal a Srí Lanka-i katolikus közösséget. Ahogy sportban, a vallások között legyen békesség!

Nemes gesztus, minél több ilyen egészséges gondolkodású fiatalt a magyar futballba!

Borítókép: Facebook/Kiss Ágoston