promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid az Atléti sarkában liheg, küzd a bronzért
Borítókép:  AFP/Gabriel Bouys
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid az Athletic Bilbaót látta vendégül vasárnap délután, és az ellenfél hathatós közreműködésével 3-0-ra nyert. Karim Benzema mesterhármast lőtt, csapata ezzel látótávolságon belül maradt a második helyen lévő Atlético Madrid mögött.

Az Atlético Madrid Eibar elleni szombati győzelme biztossá tette, hogy öt fordulóval a La Liga zárása előtt csak akkor tud továbbra is tapadni a tabellán második városi riválisra Zinedine Zidane Real Madridja, ha nyer vasárnap az Athletic Bilbao ellen.

Benzema fejesével a fordulás után szerzett vezetést a Királyi Gárda. Majd jött Herrerin kapus ámokfutása, aki előbb aláfutott egy szögletnek, majd a kiugratásra robbant ki a kapujából. Csukafejese meglehetősen sutára sikerült, egyik védőjéről Bale elé pattant a labda, aki Benzemához továbbított, a francia pedig a kapuba ívelte harmadik gólját.

Ez volt a 11. gólja a bilbaóiak ellen, az Athletic a kedvenc áldozata a franciának, ellenük lőtte a legtöbb gólt a ligában. Szezonbeli 10. találatát szerezte, ezzel ő a legeredményesebb játékos az európai top-bajnokáságokban. 

Sima győzelmével továbbra is négy pontos távolságra követi az Atlétit a harmadik helyen a Real.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás