promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az adidas és a Marvel a kosárlabda szuperhőseit ünnepli
Borítókép:  Footwear News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 13-án kezdődött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszása, így a Marvel és az adidas nem is találhatott volna jobb dátumot legújabb együttműködésük bemutatására. A Heroes Among Us (Hősök közöttünk) kollekció jelenlegi és már visszavonult NBA sztárok előtt tiszteleg, marveles stílusjegyekkel, adidasos dizájnban.

Sok kosárlabda-rajongó számára az NBA sztárjai vakóságos szuperhősök. Jellegzetes mozdulataikat, a pályán mutatott erejüket már-már szuperképességként is értelmezhetjük, hiszen néha tényleg „földöntúli” játékot produkálnak. A Marvel és az adidas közös együttműködése pont ezt a párhuzamot igyekszik megragadni legújabb, „Heroes among Us” névre keresztelt kollekciójával.

James Harden, Damian Lillard, Candace Parker, John Wall és Tracy McGrady inspirálta a Marvel figurák bőrébe ültetett cipőket, amelyeket néhányan az NBA rájátszás meccsei során is viselnek majd.

Lillard cipőjét a Black Panther, vagyis a Fekete Párduc ihlette. Mintás, fekete és lila árnyalatokkal készült, a külön a sportoló számára gyártott Dame 5 típusú adidas modell új verziójaként.

Forrás: Hypebeast


A James Harden nevével fémjelzett Harden Vol. 3 cipő szintén új külsőt kapott, méghozzá a Vasember vörös-arany színeivel és egy pácélszerű textúrával. A 2018 novemberében piacra dobott adidas Next Level pedig Amerika kapitány stílusában érkezik, a Washington Wizards játékosának, John Wallnak az aláírásával.

Forrás: sneakernews.com


Forrás: sneakernews.com


 

Forrás: Hypebeast.com


A masszív T-MAC 1, a 2000-es évek egyik legjobb játékosának, Tracy McGrady tiszteletére készült, és most monokróm felsőrésszel, ezüst talppal és Nick Fury S.H.I.E.L.D. logójával a sarkán kapott helyet az új kollekcióban.

Forrás: Hypebeast.com


A férfias sorban a Los Angeles Sparks 193 cm-es játékosa, Candace Parker egyedüli nőként van jelen. A neki tervezett Pro Vision modellen Marvel Kapitány ruhájának színei köszönnek vissza, kék, sárga és piros mintákat kapott a cipő, a hófehér talprész mellé.


 

Forrás: Nerd Reactor

 

James Harden és Damien Lillard már ezen a hétvégén is a saját maguk által fémjelzett lábbelikben lépnek pályára, a teljes kollekció pedig április 26-án debütál az adidas.com oldalán.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás