promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pogba tizenegyesei mentették meg a Manchester Unitedet
Borítókép:  Paul Pogbat ünneplik a manchesteri játékosok. Forrás: AFP/Paul Ellis
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Manchester United a West Ham Unitedet fogadta az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szombati mérkőzésén.

A Manchester United nagy elánnal vetette bele magát a West Ham United elleni mérkőzésbe, és ennek korán meg is lett az eredménye. A 19. perc elején tizenegyeshez jutottak a Vörös Ördögök, amit Paul Pogba kíméletlenül kihasznált. Igaz, hogy az ellenfélnek addigra már volt egy gólja, amit a játékvezető les miatt érvénytelenített – valószínűleg igaza volt.

Azonba, ami késik, nem múlik: a londoni alakulat a félidő vége előtt egalizálni tudta az eredményt. Érdekesség, hogy ez volt a manchesteri csapat 45. kapott gólja egy PL-szezonban, ennél többet, 45-öt a 2000/2001-es szezonban kapott – azonban még van hátra öt mérkőzés.

Az egyenlítés a West Ham-nek tett jót, ugyanis néhány nagy lehetőséget kidolgozott, ám előbb a kapufa, majd David de Gea mentette meg az Unitedet. Egyik oldalon kimaradtak a lehetőségek, a másik elég volt egy indítás és Anthony Martial-t csak szabálytalanul tudták szerelni a tizenhatoson belül, így a jogos büntetőt Pogba értékesíteni tudta.

Ezzel a győzelemmel a Manchester United megelőzte az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Arsenalt, és feljött a tabella ötödik helyére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás