promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ezt én is berúgtam volna” – írta a Roma-drukker, majd a pályára hívták
Borítókép:  Twitter/AS Roma official
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Ezt még én is belőttem volna” – hangzik a klasszikus szurkolói felkiáltás egy-egy óriási kihagyott vagy értékesített ziccer láttán. Az AS Roma egyik szurkolója volt olyan botor, és Facebookon vélekedett így a csapat jobbszélsőjének gólja láttán. Olyan meglepetésben részesítették ezután, hogy mostanra sem tért magához.

Cengiz Ünder, az AS Roma futball csapatának 21 éves jobbszélsője remek szezont fut. 27 mérkőzésen hat gólt és kilenc gólpasszt jegyzett, a bajnokságban, a kupában, a Bajnokok Ligájában is játszott. Tavaly decemberben, az év utolsó meccsén a Parma ellen egy közeli bal lábas lövéssel biztosította be a győzelmet csapatának.

A fővárosaik egyik szurkolója Facebookon a találat láttan azt írta,

„ezt még én is belőttem volna”.

Tegyük a szívünkre a kezünket, hányszor tettünk már mi is ilyen nagyzoló kijelentést egy-egy gól láttán. S komolyan is gondoltuk, csakúgy, mint Marco Nicolai, a szóban forgó kommentelő.

A Hyundai is komolyan gondolta, mármint azt, hogy alaposan meglepi az éles nyelvű drukkert. Az autógyártó, mely a Roma támogatója, egy VIP-jegyet ajándékozott Marcónak, autó jött érte, hogy elvigye az egyik hazai meccsre. Felültették az Olimpiai Stadion lelátójára, majd egy óvatlan pillanatban átnyújtottak neki egy dresszt, miközben a hangosbemondóban a saját nevét hallhatta.

„Marco, most megmutathatod, hogy te is berúgnád-e?”

A felnőtt csapat tartalékjai feálltak a pályán pontosan abba a pozícióba, melyet a Parma–Roma meccsen a második gól előtt felvettek a játékosok, majd a Cengiz Ünderré vedlett drukker elindult a kapu felé. A többit nézzétek meg videón:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás