Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Davide Lanzafámét kitették a Ferencváros keretéből

Davide Lanzafámét kitették a Ferencváros keretéből

Sport & Szabadidő

Davide Lanzafámét kitették a Ferencváros keretéből

Sport & Szabadidő

Promotions 18:18

A rangado.hu írt arról először, hogy az olasz támadó összeveszett az ukrán vezetőedzővel.

Szergej Rebrov 2018 nyarának végén érkezett a Ferencvároshoz, miután a budapesti zöld-fehér klub kitette a német Thomas Doll szűrét. A labdarúgóként klasszis ukrán szinte azonnal megpezsdítette az életet a klub háza táján, amikor a decemberi MOL Vidi FC elleni meccs előtt kitette a keretből Böde Dánielt, a szurkolók egyik nagy kedvencét. Ez tényleges azt jelentette – mivel a székesfehérváriak elleni összecsapás volt az őszi szezon utolsó bajnokija –, hogy a játékos csak a téli felkészülés kezdetén csatlakozhatott újra a csapathoz.

Elérkeztünk a magyar költészet napjához, amikor a Rangadó megírta, hogy értesülésük szerint Davide Lanzafamét, a csapat házi gólkirályát Rebrov kitette a csapatból. Állításuk szerint az olasz – jó formája ellenére – keveselte a játékidőt.

Portálunk a játékosokhoz közeli emberektől úgy értesült, hogy a csatár az egyik meccs után keresetlen szavakkal mondta el véleményét a vezetőedző döntéséről, majd az edzésen is vitába bonyolódott Rebrovval és egyik csapattársával (a Rangadó szerint ez a játékos Lovrencsics Gergő, a Ferencváros csapatkapitánya).

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Csakfoci.hu-nak nyilatkozott, és megerősítette a játékos eltiltását, de hangsúlyozta, hogy ez csak a Mezőkövesd elleni meccsre vonatkozik:

„A viselkedése miatt a klub egy hétre felmentette Davide Lanzafamét az edzések látogatása alól.”

Ezek szerint az olasz játékos kihagy egy hetet, de ezt követően, a bajnoki cím szempontjából sorsdöntő mérkőzésen már pályára léphet a MOL Vidi FC ellen.

Borítókép: Davide Lanzafame. Forrás: Instagram