promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két képpel üzent valakinek Iker Casillas a Liverpool–Porto után
Borítókép:  Iker Casillas. Fotó: AFP/Paul Ellis
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kedd este két mérkőzést rendeztek a Bajnokok Ligájában, lássunk néhány reakciót.

A Liverpool rúgott két gólt a Portonak, és megnyugtató helyzetből várhatja a visszavágót. A találatok mellett Mo Salah csúnya belépőjéről, és egy kezezésről is nevezetes marad az összecsapás.

Iker Casillas a portugál csapat kapusa nem is volt rest, két képpel jellemezte az estét:

Amihez az alábbi szöveget csatolta:

„Teljesen optimista vagyok! A korábbi nyolcaddöntős párharcokra emlékezve állítom, hogy ezt a csatát még nem vesztettük el. A visszavágón, a Dragaóban mindent megteszünk, hogy bejussunk az elődöntőbe. Köszönjük minden portóinak a szurkolásért Liverpoolban!”

A Liverpool mestere, aki ezzel vezetőedzőként 400. győzelmét jegyezte, abban egyetért Casillassal, hogy a párharc egyáltalán nincs lefutva:

„Sokat birtokoltuk a labdát, és örülök, hogy két gólt tudtunk rúgni. Természetes, hogy a vendégek tudtak egy-két kontrát vezetni, de ezeket leszámítva jól fociztunk. A második félidő eleje egy fokkal nehezebb volt, de ez az eredmény bizakodással tölt el a továbbjutást illetően.”

A vendégek mestere Sergio Conceicao szerint csak a párharc fele ment le, még van egy félidő, amit a legendás Dragao-ban kell letudni:

„Mindent bele fogunk adni a visszavágón, a párharc még egyáltalán nincs lefutva!”

Nagyobb érdeklődés kísérte a Tottenham Hotspur – Manchester City mérkőzést, ahol a győzelemnek örülhetett a londoni alakulat, ám valószínű, hogy csapatkapitányát, Harry Kane-t hosszú időre elvesztette. A hazaiak mestere, Mauricio Pochettino így értékelt:

„Nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl. A kivédett büntető után elhittük, hogy van keresnivalónk. A győzelemnek örülök, ettől függetlenül a City a párharc esélyese. A teljes estével elégedett vagyok, ám az örömbe üröm vegyül, hiszen nagyon nem néz ki jól Harry sérülése. Szerdán vizsgálatok várnak rá, de sajnos az is benne van, hogy a teljes idényre elveszítettük őt.”

A Manchester City katalán mestere, Pep Guardiola is összegezte az estét:

„A Spurs minden meccsén sok helyzetet alakít ki, ám ezen a találkozón ezt nem tudta végrehajtani. Azt nem szoktam tagadni, ha rosszul játszunk, ám most egyáltalán nem érzem azt, hogy nem lett volna megfelelő minőségű a játékunk. Természetesen az eredmény nem igazán jó, de talán jobb, mint a 0-0, mert így a játékosok fejében is pontosan megvan az, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy továbbjussunk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás