promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldinho fia 14 éves, de már profi szerződése van
Borítókép:  elespanol.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joao Mendes 14 éves, de máris profi szerződést kínált neki a kétszeren Libertadores Kupa-győztes Cruzeiro. Ő az egykori világbajnok, Barca-csillag Ronaldinho fia.

Aláírta élete első profi szerződését Joao Mendes, az egykori futballsztár, Ronaldinho fia. A 14 éves játékos eddig is a brazil Cruzeiro csapatában játszott, az utánpótláscsapatban. A megállapodás nem garancia arra, hogy a nagy csapatban hamarosan bemutatkozik, de ígéretes tehetésgnek látják őt a kétszeres Libertadores Kupa-győztesnél.

Az ötéves szerződés hírét még pénteken jelentette be a klub sportigazgatója, Amarildo Ribeiro.

Ma megkötöttük a szerződést Joao Mendes-zel, aki egy ígéretes játékos érdekes személyiséggel, s aki hitem szerint hamarosan a profi csapat kötelékéhez tartozhat. Jól fejezi be a támadásokat, remek a fizikuma, a technikája és nem csak második csatárként, középpályásként is hasznáható

- mondta a sportbible.com szerint Ribeiro.

Ez a klub nyitotta ki számomra a kaput. Itt remek körülmények vannak, ez Brazília legnagyobb klubja, ahol öröm játszani. Boldog vagyok, köszönöm a vezetőségnek, hogy önbizalmat adtak nekem. Istennek pedig azt, hogy minden nap futballozhatom

- nyugtázta leigazolását az ifjú Ronaldinho. A hírek szerint a srác kicsiként nem árulta el a klubnál, kinek a fia, nehogy kizárólag apja hírneve miatt igazolják le.

Érdekesség, hogy apja is mindkét fenti poszton (csatár, támadó középpályás) használható volt a pályán. Azt persze most még nem tudjuk, az utód is halmozza-e majd a bajnoki címeket, Bajnokok Ligája-trófeákat, netán nyer vb-címet Brazíliával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás