promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Premier League-klub filmet forgatott egyik legjobbjáról, Király Gáborról
Borítókép:  JOSHUA ROBERTS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Palace TV visszament az időben, hogy megemlékezzen a klub valaha volt egyik legjobb kapusáról.

A Szombathelyi Haladás kapusa, Király Gábor elmúlt hetekben, hónapokban teljesítményével, megmozdulásaival igencsak megosztja a labdarúgást szerető közeget. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a hálőórnek már vissza kellett volna vonulnia. Mások úgy vélik, még tud segíteni egykori csapatán.

A szubjektív értekezés mellett azért több tényezőt sem szabad elfelejteni. Olyan játékosról van szó, akinél több válogatott mérkőzése (108) nincs senkinek, továbbá olyan komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amellyel kevesen. Róla, a szürke mackónadrágos játékosról készített a napokban filmet egykori csapata, a jelenlegi Premier League-klub Crystal Palace.

Mint a készítők jelzik, a Palace TV visszament az időben, hogy megemlékezzen a klub valaha volt egyik legjobb kapusáról, Király Gáborról. A kisfilmben Király beszél arról, honnan is jött a hozzá köthető alsó, de megszólal benne Torghelle Sándor és Gera Zoltán is. Előbbi ugye szintén volt Crystal Palace játékos, utóbbi pedig a Fulmam és a Wets Bromwich Albion csapatában játszott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás