Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Premier League-klub filmet forgatott egyik legjobbjáról, Király Gáborról

Premier League-klub filmet forgatott egyik legjobbjáról, Király Gáborról

Sport & Szabadidő

Premier League-klub filmet forgatott egyik legjobbjáról, Király Gáborról

Sport & Szabadidő

Promotions 14:22

A Palace TV visszament az időben, hogy megemlékezzen a klub valaha volt egyik legjobb kapusáról.

A Szombathelyi Haladás kapusa, Király Gábor elmúlt hetekben, hónapokban teljesítményével, megmozdulásaival igencsak megosztja a labdarúgást szerető közeget. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a hálőórnek már vissza kellett volna vonulnia. Mások úgy vélik, még tud segíteni egykori csapatán.

A szubjektív értekezés mellett azért több tényezőt sem szabad elfelejteni. Olyan játékosról van szó, akinél több válogatott mérkőzése (108) nincs senkinek, továbbá olyan komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amellyel kevesen. Róla, a szürke mackónadrágos játékosról készített a napokban filmet egykori csapata, a jelenlegi Premier League-klub Crystal Palace.

Mint a készítők jelzik, a Palace TV visszament az időben, hogy megemlékezzen a klub valaha volt egyik legjobb kapusáról, Király Gáborról. A kisfilmben Király beszél arról, honnan is jött a hozzá köthető alsó, de megszólal benne Torghelle Sándor és Gera Zoltán is. Előbbi ugye szintén volt Crystal Palace játékos, utóbbi pedig a Fulmam és a Wets Bromwich Albion csapatában játszott.

Borítókép: JOSHUA ROBERTS / AFP