Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyolc éve a labdát szedte Iscónak, most meg gólpasszt ad neki a Realban

Nyolc éve a labdát szedte Iscónak, most meg gólpasszt ad neki a Realban

Sport & Szabadidő

Nyolc éve a labdát szedte Iscónak, most meg gólpasszt ad neki a Realban

Sport & Szabadidő

Promotions 21:29

Isco Zinedine Zidane visszatérésével megtáltosodott a Real Madridban, a Huesca elleni mérkőzésen, ahogy két hete a Celta Vigo ellen is, gólt rúgott. Vasárnap az a Brahim Díaz adta neki a gólpasszt, aki évekkel ezelőtt labdát szedett neki Málagában. Instagramon mondott neki köszönetet.

A 19 éves Brahim Díazt idén januárban igazolta le a Real Madrid. A spanyol középpályás a Manchester City fiataljai között edződött 2014 óta, s onnan szerezte meg a BL-címvédő. Angliába Málagából került, szülővárosának junior csapatában játszott sihederként. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a nagyok meccsén labdaszedőként futkározott büszkén az oldalvonal mellett.

Isco, a Real sokáig mellőzött játékosa a vasárnapi, Huesca elleni mérkőzésen gólt szerzett, az egyenlítőt. A gólpasszt Díaz adta az alapvonal közeléből, a hektikus meccs 3-2-es Real-győzelemmel ért véget. Isco Instagramon egy fotóval emlékezett meg az idő múlásáról: 2011 és 2013 között a Malagában focizott, amikor Díaz 10-11 évesen neki szedte a labdát. Most pedig gólpasszal szolgálja ki.

Iscónak kifelé állt a rúdja a Real-szekeréből az utóbbi időben, keveset játszott, s nem rejtette véka alá elégedetlenségét. Zidane visszatértével újra több játéklehetőségre számíthat, egyelőre él a lehetőséggel. A legutóbbi két bajnokin kezdő volt, s két gólnál tart.

Borítókép: AFP/Javier Soriano