promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karim Benzema kellett a Real Madrid nyögvenyelős győzelméhez
Borítókép:  Daniel Ceballos (b), Karim Benzema (k), Gareth Bale (j). Forrás: AFP/Javier Soriano
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A La Liga 29. fordulójának zárómérkőzésén a Királyi Gárda a tabella utolsó helyén álló Huescát fogadta.

Az szinte már biztosan eldőlt, hogy a Real Madrid csak a bajnoki ezüstért van harcban, mégpedig az Atlético Madriddal. A fővárosi vetélytárs magabiztosan hozta a kötelezőt a Deportivo Alaves ellen még szombaton, így most a királyiakon volt a sor.

Valószínű, hogy még sokan a büfében rendelték a sörüket, amikor az utolsó helyen álló kiscsapat megszerezte a vezetést: érdekesség, hogy ezt a gólt a kis Zidane kapta (második bajnokiján védett a Realban). A megdöbbent nézőket a 25. percben, a Zidane kinevezése óta újra szárnyaló Isco nyugtatta meg, ugyanis sikerült kiegyenlítenie. Azonban azt mindenképpen ki kell emelnünk, hogy a hazaiak védelme nem igazán állt a helyzet magaslatán, ugyanis sokszor csak a vakszerencsén múlt, hogy a Huesca nem szerezte meg újból a vezetést.

A második félidő elejét egy picit megnyomta a Real, aminek köszönhetően előnybe került a Királyi Gárda, azonban nem sikerült a futball egyik alaptörvényét érvényesítenie a hazaiaknak: nem rúgtak gólra gólt. Ez pedig megbosszulta magát, és mindenki legnagyobb csodálkozására a Huesca kiegyenlített.

A hajrában azonban elmaradtak a várva várt Real-rohamok. A gól viszont megérkezett: a találkozó utolsó percében, az egy ideje pocsék formában futballozó Karim Benzema megmentette a mérkőzést a Madridnak.

A Huesca vendégjátékát a Santiago Bernabéuban megdöbbentően kevesen, mindösszesen 49 269-en tekintették meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás