promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nagyon fájdalmas, haza szeretnék menni”: Gulácsiék hatása Dárdaira
Borítókép:  AFP/Ronny Hartmann
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gulácsi Péter és a Lipcse nem sok esélyt adott Dárdai Pálnak és a Herthának, a volt magyar szövetségi kapitány egy idő után alig tudott beszélni, annyira megviselte a súlyos vereség. Utána Gulácsi is megszólalt. 

„Ez edzői karrierem legsúlyosabb veresége. Most nagyon fájdalmas, nem kezdenék elemzésbe, azt most jobb, ha hagyjuk. Egy dolgot azonban nem árt tudni: nincs meg az a kvalitásunk, amely több másik csapatnak megvan,

mindenért nagyon meg kell dolgoznunk.

Ezen a héten több játékos is később érkezett meg a nemzeti együttesétől, a kezdőcsapatból csak egyikük tudott teljes edzésmunkát végezni velünk. Végső soron ez most nem volt egy jó csapat, hátul és elöl sem” – fogalmazott a lipcsei 5-0-ás vereség után Dárdai Pál a Sky Sports mikrofonja előtt az nso tolmácsolása alapján.

„A játékosok fejében sem volt minden rendben, úgy éreztem, azt gondolják, hogy semmi sem sikerül.

Ha 8–0 lett volna az eredmény, akkor sem szólhatnék semmit.”

A sajtótájékoztatón hozzátette:

„Először is nagyon kényelmetlen most itt ülni és bármit is mondani. Másodszor pedig haza szeretnék menni, nyugodtan aludni, és átgondolni mindent, mielőtt olyat mondanék, amit később megbánnék vagy megsértenék valakit. Megtanultam már, néhány helyzetben nyugodtnak kell maradni. (...) Csak annyit mondok, ma egy jó Lipcsét láttunk.”

„Jó futballt játszottunk, pazar kezdése ez azoknak a nehéz heteknek, amelyek előttünk állnak. A 88. percig remekül védekeztünk, aztán majdnem kaptunk egy gólt, de végül

az idény során ez volt a 14. kapott gól nélküli meccsünk.

Ez a játékunk alapja, és bátorságot ad, hogy úgy játsszunk elöl, mint most” – értékelt Gulácsi Péter, a Leipzig kapusa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás