promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Áll a bál az NB I-es Haladásnál, a megyei bajnokságban köthetnek ki
Borítókép:  Nyugat.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Tóth Miklós ügyvezető két hete kijelentette, talán nem is tudják befejezni a most folyó pontvadászatot" – árulta egy el bennfentes a Magyar Nemzetnek. 

Minden egy Sportfaktor értesüléssel kezdődött, miszerint nagy problémák vannak az NB I-es Haladás csapatánál., „Az öltözőből származó hírek arról szólnak, hogy a játékosok fizetése nem nagyon akar megérkezni a számlájukra, ami legalábbis nem segíti a szombathelyieket. Információink szerint a fizetések csúszása immár rendszeres." Aztán szépen lassan dőlnek ki a csontvázak a szekrényből. Jött ugyanis az ügyvezető Tóth Miklós, aki a klub honlapján jelezte:

„Igaz, hogy vannak likviditási gondjaink, a várt támogatások, szponzori pénzek egyelőre nem érkeztek meg.A labdarúgók a március­ban esedékes bérük egy részét kapták meg. Szerdán volt taggyűlés, ahol a tulajdonosok a folytatás, a problémák megoldása mellett döntöttek.”

A Magyar Nemzet azonban a következőket tudta meg egy bennfentestől:

„Szóval, úgy tudjuk, félmilliárd forint körüli a csapatot működtető Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. adóssága, ami egy kis költségvetésű klubnál jelentős. Olyannyira, hogy – fültanúk jelenlétében – Tóth Miklós ügyvezető két hete kijelentette, talán nem is tudják befejezni a most folyó pontvadászatot. De ha sikerül is, abban az esetben, ha nem teljesítik a licencfeltételeket, akkor a megyei bajnokságba száműzheti őket az MLSZ. S úgy járhat a Haladás, ahogy tavaly a Sopron vagy korábban az ETO FC."

De, hogy bezáruljon be a kör, álljon itt a Haladás-szurkolók kőkemény üzenete:

„Lassan kijelenthető, hogy a Haladás tulajdonosi körének tevékenysége a csúcspontjához közeledik.A klubnak finanszírozási problémái vannak. A játékosoknak már jelezték,hogy kérdéses a gazdasági év befejezése is. Amennyiben áprilisban nem sikerül rendezni a tetemes hátralékot,akkor nem kapunk licencet és még az nb2-ben sem indulhatunk. Vár a megyei…egy 100 éves klubot. Persze ők ezt leszarják, hiszen a “felelőtlen” gazdálkodás ellenére a miniszterelnökünk mégis töretlenül bízik a “legnagyobb királyban” A 2018 júliusában kiadott 126. számú Magyar Közlöny szerint több mint 4 milliárd forint állami pénzt biztosít számukra 2019-ben és 2020-ban a nyugat-magyarországi utánpótlás centrum létrehozására. Csak arra vigyázz “legnagyobb király”,hogy az álruhádat ne felejtsd el felvenni ha kilépsz Szombathely utcáira,mert ott már csak egy aljas patkány leszel. A patkányoknak pedig tudod, mi jár…”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás