Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döntött Gareth Bale sorsáról a Real Madrid

Döntött Gareth Bale sorsáról a Real Madrid

Sport & Szabadidő

Döntött Gareth Bale sorsáról a Real Madrid

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.03.27. 11:21

A Királyi Gárda vezetősége úgy határozott, hogy nyáron eladja walesi támadóját.

Már önmagában az is igen érdekes kérdés a Real Madrid esetében, hogy: Gareth Bale egyáltalán valaha is beleillett-e a spanyol futball, mi több, a hispán élet közegébe? Persze, fura lehet a felvetés azok után, hogy a walesi támadó – egyebek között – három Bajnokok Ligája-trófeát szerzett csapatával. Ráadául a legutóbbi finálét az ő két gólja döntötte el a Liverpool ellenében.

A sikerekkel párhuzamosan azonban többször megjelentek olyan írások, amelyek azt taglalták, hogy Bale nem érzi magát jól a csapatnál, és az amúgy is alapvetően introvertált személyiségű játékos még spanyolul is alig-alig tud, továbbá nem igazán keresi csapattársai társaságát. Persze, mindezt, a madridi együttes kommunikációs gépezete azért igyekezett tompítani, de alapjában véve többször is kiderült, hogy van igazsága a híreszteléseknek.

Ahogy valószínűleg annak az értesülésnek is, ami az AS birtokába jutott. Miszerint a Real Madrid vezetősége úgy döntött, hogy nyáron eladja támadóját, függetlenül attól, hogy a szezon hátralévő részében miként teljesít. A walesi játékosnak azért akadnak kérői: az angol Manchester United és a német Bayern München is szívesen látná játékosai között.

A labdarúgót jelenlegi klubja 2013 szeptemberében vette meg közel 91 millió fontért, jelenlegi piaci ára 63 millió font. Az eddigi 224 mérkőzésén pedig 102 gólt szerzett.

Borítókép: AFP/GABRIEL BOUYS