promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon McGregor visszavonulása most is csak üzleti célú hecc?
Borítókép:  AFP/Timothy A. Clery
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kedden reggel Twitteren jelentette be visszavonulását a 30 éves, többszörös MMA-bajnok, Conor McGregor. Az épp eltiltását töltő botrányhős közlését egyelőre nem mindenki hiszi el, ugyanis négy éve egyszer már csinált ilyet.

Mivel Conor McGregor egyszer már bejelentette visszavonulását, így nem tudni, hogy a hecc kedvéért, vagy komoly szándékkal, netán promótere üzleti célú javaslatára, írta meg kedden reggel Twitter-posztját. Ennek lényege, hogy befejezte MMA-pályafutását. 2016-ban egyszer már bedobta, hogy visszavonul, de csak azért, hogy a következő meccsére még nagyobb felhajtást csináljon.

Szevasztok srácok, gyors közlemény, elhatároztam, hogy ma befejezem az MMA-pályafutástomat. Tapasztalt kollégáimnak sikeres folytatást kívánok. Most csatlakozom volt üzleti partnereimhez. Kellemes pina coladázást mindenkinek, cimbik!

- búcsúzott poénkodva az ír küzdősportos.

Ha most tényleg befejezte, akkor egy 21 győzelmet és 4 vereséget számláló ketrecharcos karrier végére tett pontot McGregor.

Jimmy Fallon tévéshowjában az ír korábban arról beszélt, bárkit választhat magának ellenfélnek, de igazából akkor sem történik semmi, ha nem akar többet küzdeni. A családja és ő is „készen áll a civil életre”.

A pénze és a whiskey-je is megvan hozzá, hogy visszavonuljon, abszolút értelmes döntést hozott. Ha a helyében lennék, én is ezt tenném. Nem a munkától, a küzdelemtől vonult vissza. A whiskey ébren fogja tartani a szorgalmát. Elképesztő pályafutása volt, nagyon sok sikert kívánok neki a ketrecen kívül

- mondta az irishtimes.ie tolmácsolása szerint Dana White, a küzdősportos gyűjtőszervezet, az UFC vezére. White a lelke mélyen örül McGregor búcsújának. Bár óriási felhajtást, reklámot csinált az UFC-nek, se szeri, se száma a botrányoknak, melyek az ír pályáját szegélyezték. A legutóbbi a ketrec környékén a Habib Nurmagomedov elleni vesztes meccs volt, melynek végén McGregor elkezdte csépelni az orosz stábját, persze ők sem maradtak adósok. Emiatt McGregort eltiltották. A meccs előtt egy molnárkocsival dobta be az oroszt szállító busz ablakát.

Az eltiltás alatt sem tétlenkedett, két hete egy miami hotel előtt támadt rá egy szurkolójára, akinek össztörte a telefonját. Az akció miatt előzetesbe került, s még az is lehet, hogy börtönbüntetést szabnak ki rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás