promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hírhedten rossz csapat nagyon megverte Messiéket
Borítókép:  Sports Illustrated
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új büntető-végrehajtási technikával ismerkedik a világ és ez csak a hab volt a tortán az Argentína–Venezuelán. A világ egyik legnagyobb futballkultúráját csodálatos akciógólokkal oktatta már előtte is az csapat, amely hagyományosan pofozógépnek számít Dél-Amerikában. Pedig Lionel Messi először játszott a tavalyi vb óta a nemzeti csapatban. Lesérült. 

Ha van hírhedten rossz, komoly futballkultúra nélküli válogatott Dél-Amerikában, az Venezuela. Illetve csak volt. A déli kontinens északi országa

hagyományosan tökutolsó a reginonális világbajnoki selejtezőkön,

évtizedeke óta az egyetlen csapatnak számít, amelyről a sorozat megkezdése előtt ki lehet(ett) jelenteni, hogy biztos nem kerül majd tovább. Pofozógép. 

Most viszont egy akkora pofont adott, hogy abba beleremegett a tavaly amúgy is padróra kerülő Argentína.

A világesemények döntőinek elveszítésére specializálódott együttes a 2018-as vb-n önmaga árnyéka volt,

szedett-vetett társaság benyomását keltette, azért is nagyon megszenvedett, hogy továbbjusson a csoportból. Utána mindjárt el is intézték őket a franciák, az is csoda volt, hogy második félidő elején még izgalmas volt a nyolcaddöntő (4-3). 

Lionel Messi azóta nem játszott a nemzeti csapatban, most tért vissza, így sikerült... Venezuela két egészen gyönyörű akciógól után (hatalmas gólpassz, majd egy briliáns tekerés, stb), egy megalázó, eddig nem ismert büntető-végrehajtási technikával döntötte el végleg a madridi felkészülési meccset. Messi ráadásul lágyéksérülést szenvedett.  

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, MADRID

Argentína–Venezuela 1–3 (L. Martínez 59., ill. Rondón 6., Murillo 44., Jo. Martínez 75. – 11-esből)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás