promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt a Haladás edzője: „Neveljük a kislányokat..."
Borítókép:  Origo
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Ferenc őszintén elmondta a véleményét, ahogy Király Gábor is a kiállítása kapcsán.

A magyar labdarúgó első osztályban mindig történik valami érdekes. Ezúttal a Ferencváros-Haladás találkozó nem múlt el utózönge nélkül. A Szerhij Rebrov vezette Fradi 2-0-ra verte az utolsó helyen álló ellenfelét, a lefújás után azonban Horváth Ferenc a vendék együttes vezetőedzője megjegyzett ezt-azt.

„Nagyon jó Ferencváros ellen játszottunk, amely az elmúlt fordulókban is bebizonyította, milyen remek játékosokból áll, és milyen támadófutballt tud produkálni. Az első félidei játékunk rendben volt, le voltak védve a területek, megcsináltunk mindent, amit kellett. Aztán a második félidőben pisiltünk mi mindenfelé, de csak bebizonyosodott, hogy széllel szemben nem lehet. Úgyhogy, ha nem ment a játékosoknak, ment másképpen" – kezdte értékelés Horváth az NSO beszámolója szerint

Majd kitért a bírókra:

Pont a kupacsapatainknak vezetik úgy a mérkőzéseket, hogy mindent lefújnak nekik. Neveljük a kislányokat a bírók által, aztán kimegyünk a nemzetközi porondra, ott meg jön egy albán csapat vagy egy üzbég, aztán szétvágnak minket, erőszakosak, kemények. A magyar játékosok meg nézegetnek, hol vannak, a galamblelkű magyar bírók ezeket mind le szokták fújni. Szerintem ez is az egyik nagy problémája a labdarúgásunknak.”

A mérkőzésen egyébként Király Gábor röpje fél perc alatt két sárgát kapott reklamálásért. A Lovrencsics Gergő gólja után jelzett a játékvezetőnek valamit a volt válogatott kapus. 

Mint a találkozó után a sportlapnak elmondta

„A Ferencváros első góljánál jeleztem, hogy lesen állt egy játékos, aki előttem állt. Befolyásolta a mozgásomat és az egész szituációt. Ezt nem vette figyelembe a játékvezető, mindenképpen gólt akart ítélni. Egyetlen egy káromkodás vagy szitokszó nem hagyta el a számat,hiszen én már kinőttem abból a korból. Ilyenkor inkább kommunikálni próbálok, ezt már korábban megtanultam. A tizenegyesnél is vitatott szituáció volt, ott is teljesen normálisan beszélgettünk. Valószínű, nem születhetett más döntés."

A forduló eredményei:

Puskás Akadémia FC-MTK Budapest 3-2
Ferencváros-Szombathelyi Haladás 2-0
Újpest FC-Kisvárda Master Good 1-0
Budapest Honvéd-Paksi FC 3-0
MOL Vidi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-0
Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 1-0

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás