Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

A United-legenda WhatsApp-üzenetben mondott le edzői pozíciójáról

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.03.15. 15:16

Paul Scholes dobott pár digitális sort, hogy lemond vezetőedzői tisztségéről.

A Manchester United egyik, ha nem a legemlékezetesebb időszakának aktív résztvevője volt Paul Scholes. Az akív sporttól már jó ideje visszavonult középpályás nem oly rég, egész pontosan harmincegy nappal ezelőtt lett az angol negyedosztályban szereplő Oldham menedzsere. Ám, úgy tűnik, a majd egy hónap elégnek bizonyult számára, hiszen egy győzelem, három vereség és három döntetlen után úgy döntött, távozik. Pontosan abban a pozícióban hagyva az együttest, amikor átvette - olvasható a BBC-n.

Azt már a Sky Sports írja, hogy döntését pedig nem személyesen, hanem WhatsAppon közölte a klub elnökével, Abdallah Lemsagammel. A koránni United-játékos szerint a vezető folyamatosan beleszólt a munkájába, neki pedig ebből elege lett.

Mint mondta, az az állapot, amely munkája körül kialakult „tarthatatlan".

Természetesen megköszönte a kapott támogatást, s minden jót kívánt a játékosoknak és a szurkolóknak a szezon további részére.

Az angol portálok persze egyből összeszedték a legrövidebb ideig edzőként tevékenykedők listáját, ezt az a Micky Adams vezeti, aki Swansea élén 1997. október 9. és 22-e között összesen tizenhárom napot töltött.

Borítókép: The Telegraph

Vissza a főoldalra.
Na, így kell lenyúlni egy fiúbandát!