promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eb-selejtező: keretet hirdetett Rossi, akinek akadt gondja bőven
Borítókép:  mlsz.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eb-selejtezőre készülő A-válogatott keretbe 26 labdarúgó kapott meghívást Marco Rossitól.

A március 21-i, nagyszombati Szlovákia elleni és a március 24-i, Horvátország elleni hazai Eb-selejtezőre készülő A-válogatott keretbe 26 labdarúgó kapott meghívást Marco Rossitól – olvasható az mlsz.hun.

Mint az olasz szakember jelezte, kompromisszumokat kellett kötnie, hiszen több szóba jöhető játékos is sérült, illetve keveset játszik klubcsapatában. 

„Két nagyon nehéz mérkőzéssel kezdjük meg az Európa-bajnoki selejtezőket, a felkészülésre viszont mindössze két napunk lesz, miközben lesznek olyan játékosok, akik csak keddre érkeznek meg Telkibe. Szerdán utazunk Nagyszombatba, csütörtökön pedig már pályára is lépünk Szlovákia ellen, így jól be kell osztanunk a rendelkezésre álló időt. A játékosoknak a lehető legfrissebbeknek kell lenniük csütörtök estére, közben viszont keményen is kell dolgoznunk a közös felkészülés során” – mondta.

Érdekesség, hogy Szoboszlai Dominik és Balogh Norbert is bekerült a 26 fős keretbe. 

„Valójában mindkettejük esetében csak a megfelelő pillanatra vártam. Norbert az utóbbi időben rendszeresen játszik és a teljesítménye is indokolja azt, hogy a keret tagja legyen. Dominikról is elmondtam már, hogy tehetsége megkérdőjelezhetetlen, azonban a megfelelő pillanatban kell majd neki lehetőséget adni. Ez most jött el, hiszen már a Salzburg keretével készül, amely nagyon modern és agresszív focit játszik, amihez viszont nagyon kemény edzésmunkára van szükség, így a fiatal játékos nagyon jó állapotban van” – tette hozzá Marco Rossi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás