Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nézd meg Ronnie O’Sullivan ezredik 100-as brékjét

Nézd meg Ronnie O’Sullivan ezredik 100-as brékjét

Sport & Szabadidő

Nézd meg Ronnie O’Sullivan ezredik 100-as brékjét

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 21:47

Továbbra sem normális, amit ez az ember a snooker asztalon művel.

Minden sportágnak megvannak a kiemelkedő alakjai, és ami mondjuk egy Tom Brady az amerikai fociban, az Ronnie O’Sullivan a snookerben. Szándékosan nem hoztam fel európai focis példát, mert megint lenne veszekedés, hogy Messi vagy Ronaldo a jobb.

O’Sullivan a Players Championship-et nyerte meg, mivel 10-4-re verte meg az ausztrál Neil Robertsont, azonban nem erről lesz történelmi ez az este, hanem arról, hogy a legenda megcsinálta az ezredik (!) 100-as brékjét karrierje során.

Ezt stílusosan az utolsó frameben érte el. Ronnie még cukkolta is a közönséget a 100-ast érő pirosnál. Kiállt a lövősből, és kezet cserélt. De hát ő Ronnie O’Sullivan, belőtte, és meg is őrült a közönség. Olyan pillanatot láttak, amiből nagyon sokáig nem lesz több, sőt, talán soha.

John Higgins 745, míg Stephen Hendry 775 100-as bréket tudott lökni az örökrangsorban, tehát innen is látszik, mennyire felértékelődik az, amit Ronnie művelt.

Az ötszörös világbajnoknak ez lett a 35. tornagyőzelme a mostanival. Eddig is a történelem legjobb snookerese volt, de most már valóban feltette arra a bizonyos „I”-re a pontot.

Borítókép: Justin Setterfield/Getty Images