promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bacskai Balázs a Wembleyben fog bokszolni
Borítókép:  Facebook/Felix Promotion
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Április 13-án Shefat Isufi fog megmérkőzni a brit Billy Joe Saunders-szel a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki címéért a Wembley Stadionban. A felhozó mérkőzések sorában a Felix Promotion ökölvívója, Bacskai Balázs is szerepet kap. Nagy kiugrási lehetőség ez neki.

Rácz Félix profi ökölvívókat foglalkozató menedzserirodája, a Felix Promotion hétfőn közölte oldalán a hírt, miszerint Bacskai Balázs az év egyik legfontosabb brit boxgáláján lép szorítóba április 13-án, a Wembley Stadionban. Az amatőrként junior világ-, és felnőtt Európa-bajnok olimpikon ellenfele még nem ismert, a meccs nyolc vagy tízmenetes lesz. Bacskai jelenleg 9 győzelemmel, vereség nélkül áll a 26. helyen a világranglistán.

A gála főmérkőzésén az albán származású Shefat Isufi fog megmérkőzni a brit Billy Joe Saunders-szel a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki címéért. Az eseményt jelen állás szerint nyolc tévécsatorna közvetíti majd, Bacskai nem hiába reménykedik benne, hogy egy jó mérkőzéssel lerakhatja a névjegyét a nemzetközi porondon.

„Ez nagy lehetőség, és előrelépés lehet a pályafutásomban, hisz ha jól bokszolok, és nyerek, Magyarországon kívül is megismerhetik a nevem. Nagy-Britannia jelenleg a profi ökölvívás Mekkája. Egy jó meccs a Wembleyben óriási lendületet adhat a karrieremnek.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás