Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bacskai Balázs a Wembleyben fog bokszolni

Bacskai Balázs a Wembleyben fog bokszolni

Sport & Szabadidő

Bacskai Balázs a Wembleyben fog bokszolni

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.03.11. 19:17

Április 13-án Shefat Isufi fog megmérkőzni a brit Billy Joe Saunders-szel a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki címéért a Wembley Stadionban. A felhozó mérkőzések sorában a Felix Promotion ökölvívója, Bacskai Balázs is szerepet kap. Nagy kiugrási lehetőség ez neki.

Rácz Félix profi ökölvívókat foglalkozató menedzserirodája, a Felix Promotion hétfőn közölte oldalán a hírt, miszerint Bacskai Balázs az év egyik legfontosabb brit boxgáláján lép szorítóba április 13-án, a Wembley Stadionban. Az amatőrként junior világ-, és felnőtt Európa-bajnok olimpikon ellenfele még nem ismert, a meccs nyolc vagy tízmenetes lesz. Bacskai jelenleg 9 győzelemmel, vereség nélkül áll a 26. helyen a világranglistán.

A gála főmérkőzésén az albán származású Shefat Isufi fog megmérkőzni a brit Billy Joe Saunders-szel a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki címéért. Az eseményt jelen állás szerint nyolc tévécsatorna közvetíti majd, Bacskai nem hiába reménykedik benne, hogy egy jó mérkőzéssel lerakhatja a névjegyét a nemzetközi porondon.

„Ez nagy lehetőség, és előrelépés lehet a pályafutásomban, hisz ha jól bokszolok, és nyerek, Magyarországon kívül is megismerhetik a nevem. Nagy-Britannia jelenleg a profi ökölvívás Mekkája. Egy jó meccs a Wembleyben óriási lendületet adhat a karrieremnek.”

Borítókép: Facebook/Felix Promotion