promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lengyelek üdvöskéje megint megvillant a Milanban
Borítókép:  Krzysztof Piatek. Forrás: nssmag.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krzysztof Piatek egyszerűen megállíthatatlan a Serie A-ban.

Milánó vörös-fekete szurkolói végre boldogan vághattak neki ennek a hétnek, hiszen olyan történt, amire szinte emberemlékezet óta nem volt példa: a csapat elérte a dobogó legalsó fokát. Annak érdekében, hogy továbbra is ott legyen, muszáj volt nyernie a tökutolsó Chievo otthonában.

Ennek megfelelően jól is kezdett a Milan, hiszen Lucas Biglia mesterien csavar az ellenfél hálójába. A csapat, de főleg az AC Milan edzője, Gennaro Gattuso nem tudott nyugton maradni, mire a játékvezető a lelátóra zavarta a szakembert. Mire a játékosok megemészthették volna edzőjük elküldését a Chievo kiegyenlített.

A második félidőben azonban jött a Milan bombaformában lévő csatára, Krzysztof Piatek, és góljával megnyerte a mérkőzést csapatának. Hihetetlen adat, de a januárban igazolt lengyel támadó hetedik bajnokiján megszerezte hatodik gólját új csapatában, amúgy már 19 gólt rúgott ebben az idényben.

A Milan továbbra is a harmadik a bajnokságban, amit a Juventus vezet, aki pénteken letudta aktuális mérkőzését, aminek összefoglalóját ide kattintva nézhetsz meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás