Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A lengyelek üdvöskéje megint megvillant a Milanban

A lengyelek üdvöskéje megint megvillant a Milanban

Sport & Szabadidő

A lengyelek üdvöskéje megint megvillant a Milanban

Sport & Szabadidő

Promotions 22:45

Krzysztof Piatek egyszerűen megállíthatatlan a Serie A-ban.

Milánó vörös-fekete szurkolói végre boldogan vághattak neki ennek a hétnek, hiszen olyan történt, amire szinte emberemlékezet óta nem volt példa: a csapat elérte a dobogó legalsó fokát. Annak érdekében, hogy továbbra is ott legyen, muszáj volt nyernie a tökutolsó Chievo otthonában.

Ennek megfelelően jól is kezdett a Milan, hiszen Lucas Biglia mesterien csavar az ellenfél hálójába. A csapat, de főleg az AC Milan edzője, Gennaro Gattuso nem tudott nyugton maradni, mire a játékvezető a lelátóra zavarta a szakembert. Mire a játékosok megemészthették volna edzőjük elküldését a Chievo kiegyenlített.

A második félidőben azonban jött a Milan bombaformában lévő csatára, Krzysztof Piatek, és góljával megnyerte a mérkőzést csapatának. Hihetetlen adat, de a januárban igazolt lengyel támadó hetedik bajnokiján megszerezte hatodik gólját új csapatában, amúgy már 19 gólt rúgott ebben az idényben.

A Milan továbbra is a harmadik a bajnokságban, amit a Juventus vezet, aki pénteken letudta aktuális mérkőzését, aminek összefoglalóját ide kattintva nézhetsz meg.

Borítókép: Krzysztof Piatek. Forrás: nssmag.com