Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas bunyókat láttunk a jégkorongpályán, de ez mindent felülmúl

Hatalmas bunyókat láttunk a jégkorongpályán, de ez mindent felülmúl

Sport & Szabadidő

Hatalmas bunyókat láttunk a jégkorongpályán, de ez mindent felülmúl

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.03.07. 14:14

Az egyik legjobb magyar hokis oldalnak köszönhetjük a videót.

Jégkorong mérkőzésre csak ritkán kapcsoló tévénézők gyakorta szembesülnek vele, hogy egy-egy összeütközés után a két játékos elhajítja a botját, s elkezdi csépelni egymást. Az köztudott, hogy a hokinak ez régóta része, akár tetszik, akár nem. Úgy is mondhatjuk, hogy nagy hagyományai vannak az ökölharcnak a jégen, ez a show része, a szurkolók szinte várják, hogy időnként egymásnak essenek a játékosok.

Ennek megfelelően a nemzetközi szövetség (IIHF) érthetően körülhatárolt rendelkezéseket hozott arról, hogy a verekedőket hány perces büntetéssel kell sújtani az egyes esetekben. A magyar szövetség azonban úgy határozott, hogy a magyar bajnokságban, az Erste Ligában felülbírálja a nemzetközi iránymutatást, s beemelte saját szabálykönyvébe a fair fight kitételt – meg is tudjuk mutatni az első fair fight-ot a magyar hokiban, kattints ide!

Most azonban a Jégkorongblognak hála, olyan videót láttunk, aminek nézése közben nekünk is leesett az állunk. Történt, hogy egy nagyobb csetepatéba csöppenünk, majd jön a békítő-show, de itt nincs vége... A többit nézzétek meg!

Borítókép: Jelenet a videóból.