Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ramos lecsapta Messit, megint kikapott a Real a Barcától

Ramos lecsapta Messit, megint kikapott a Real a Barcától

Sport & Szabadidő

Ramos lecsapta Messit, megint kikapott a Real a Barcától

Sport & Szabadidő

Promotions 22:48

A hétközi Spanyol kupa-mérkőzés után most a bajnokságban találkozott a Real Madrid és a Barcelona. S ezúttal is az utóbbi nyert.

A hétközi csattanós Barcelona-pofon után adott volt a feladat a Real Madrid számára. Valahogy szépíteni kellett a szerdai, 3-0-s hazai vereséget. Ám nemhogy nem sikerült, a Spanyol kupa-találkozó után egy még kevésbé hatékony csapatot láthatott a hazai publikum. Persze, ez azért annak is köszönhető, hogy a Barcelona sokkal stabilabban védekezett, hatékonyabban zárta a középső területeket, illetve kevesebb lehetőséget adott felgyorsulni annak a Viníciusnak, aki a hétközi összecsapáson egy kicsit pontosabb játékkal hős lehetett volna.

De nem lett. Ahogy a Real sem kozmetikázott semmin. Sőt, Ramos még egy jókora maflást is lekevert Messinek – persze, nemhogy elnézést nem kért tettéért a madridi csapatkapitány, hanem inkább még egy kis külön műsort is adott a „tánchoz”. Azért ha szigorúbb a játékvezető, a piros is előkerülhetett volna. A belső védő indulata valahol érthető, hiszen ment, rohant előre a Madrid, de a támadóharmadban mutatott hatékonysága igen minimális volt. Ahogy egyébként több hazai játékos is – saját magához képest – rosszabbul teljesített. 

A Barcelona ezúttal is annyit adott ki magából, amennyit kellett: Messi egyfajta hamis kilencesként segítette a labdakihozatalt, a támadásépítést. Horvát csapattársa, Ivan Rakitic pedig egy okos megoldással három ponthoz segítette csapatát.

A katalán csapat ezzel a győzelemmel egy rekordot is felállított, hiszen első együttesként zsinórban négy, a Santiago Bernabeuben lejátszott mérkőzésen tudott megnyerni. 

Borítókép: PTI