Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Barcelona gólszerzésből adott leckét a Real Madridnak

A Barcelona gólszerzésből adott leckét a Real Madridnak

Sport & Szabadidő

A Barcelona gólszerzésből adott leckét a Real Madridnak

Sport & Szabadidő

Promotions 23:02

A katalán együttes 3-0-ra nyert a Spanyol kupa visszavágóján a Santigago Bernabeuban.

A Barcelona összességében könnyedén, 3-0-ra nyert a Real Madrid otthonában a Spanyol kupa elődöntőjének visszavágóján. (Az első találkozó 1-1 lett.) Bár az eredményjelző által mutatott végeredmény alapján azt gondolhatná az ember, hogy ezen a mérkőzésen csak a katalán csapat volt a pályán, ám ez nem felel meg a teljes igazságnak.

Az első játékrészben, s úgy alapvetően a második vendég találatig a hazai csapat dominált. Ugyanakkor a brazil tinisztár, Vínicius Jr. révén hiába alakított ki számos helyzetet a fővárosi együttes, vagy a befejezés volt pontatlan vagy Ter Stegen védett pazarul. Egyszerűen a kapu előtti szituációk alkalmával a Real pontatlanul futballozott. Ez pedig a Barcelona ellen nem fér bele, ahogy az sem, hogy a kontratámadások elleni védekezés ilyen alacsony minőséget képviseljen. Gyakorlatilag a Barcelona úgy ment át védekezésből támadásba, ahogy akart. Amikor pedig eljutott a kapuig, kíméletlenül kihasználta az adódó alkalmat. 

Ezt alátámasztva érdemes jelezni, hogy a Barcelona a kilencven perc alatt háromszor találta el a kaput. 

Hiába uralta tehát a mérkőzést, s tartózkodott ellenfele támadóharmadában többet a Real Madrid, a Barcelona (Luis Suarez két gólja révén) gólszerzésből tartott leckét a Santiago Bernabeuban.

Borítókép: sportingnews.com