promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Atlético legyűrte a Juventust, míg a City a sírból hozta vissza a meccset
Borítókép:  Getty Images
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A keddi 0-0-ák után végre gólgazdag meccseket kaptunk a Bajnokok Ligájában. A végén a spanyol és az angol csapat örülhetett.

Atlético Madrid – Juventus

A szerdai nap slágermeccse egyértelműen a spanyol-olasz párharc volt, ami előtt nem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy ki az esélyesebb, és ehhez mérten kiegyenlített küzdelmet is kaptunk. Annyi biztos, hogy a semleges nézők a keddi két 0-0 után gólokat akartak látni, de azt tudni lehetett, hogy ez a mérkőzés nehezen fog tengernyi találatot hozni. Gólok voltak, de csak az Atlético részéről.

Diego Costa már az elején kisemmizte magát a visszavágóról, mivel a 8. percben begyűjtött egy sárgát. Az első félidőben a két legveszélyesebb kísérlet szabadrúgásból volt, amiből Ronaldo és Griezmann veszélyeztetett. A kettőből Ronaldo 30 méterese volt az izzasztóbb, amit Oblak tolt a felső lécre.  

A második félidő elejét nagyon megnyomta az Atlético, ami nem is meglepő, mégis csak ők játszottak otthon. Az 50. percben Diego Costa szembe volt a kapuval, a védők nem bántották, de mégis jócskán mellé lőtte a labdát. Pár pillanat múlva Griezmann vette át a 16-oson belül a játékszert, és óriási bombát lőtt volna a léc alá, ha Szczesny nem tolja ki a felső kapufára a labdát.

Aztán a 70. percben csak megszületett a gól Morata fejesével, de a videóbíró érvénytelenítette a találatot. Azonban a 79. percben már sikerült érvényes gólt is bepofoznia a kapuba az Atléticonak. Volt itt is kavarodás a 16-oson belül, de Gimenez csak bekotorta.

Ezután sem állt le a spanyol csapat, és a Juventus leblokkolását kihasználva a másik védő, Godin lőtte a kapuba a labdát a 83. percben.

A végén még próbálkozott a Juventus, hogy odahaza javítsanak az esélyükön, de nem tudták gólra váltani a helyzeteket.

Atlético Madrid – Juventus 2-0

Schalke 04 – Manchester City

A fordulatosabb és a gólgazdagabb találkozó a Schalke–City összecsapása volt, amit a City úgy tudott megnyerni 3-2-re a legvégén, hogy az angol csapatból Otamendi még egy pirosat is begyűjtött két sárgájával.

A City 2-1-nél a 68. perctől kezdve emberhátrányban játszott, és így fordította meg a meccset 3-2-re. Elképesztő fordulat, amivel jócskán megkönnyítette a helyzetét a visszavágóra Guardiola-csapata.

Schalke 04 – Manchester City 2-3

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás