Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Nem hittünk abban, hogy marad a jelenlegi felállás

Sport & Szabadidő

Promotions - 2019.02.12. 14:04

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége keddi rendkívüli ülésén értékelte a férfi válogatott világbajnoki szereplését.

Portálunk is beszámolt arról, hogy a férfi kézilabda-válogatott a tizedik helyet szerezte meg a januári világbajnokságon. A célkitűzés a 2-7. hely elérése volt.

Azért lett volna jó bekerülni az első hétbe, mert akkor már meglett volna a „jegyünk” az olimpiai kvalifikációs tornára, és ezáltal a lehetőség, hogy részt vegyünk a 2020-as tokiói olimpián. Így pár akadályt még le kell győznünk ahhoz, hogy legalább a kvalifikációs torna összejöjjön. Ami a legszomorúbb, hogy a döntés már nem a mi kezünkben van...

A szövetség elnökségének azonban döntenie kellett, hogy maradjon a jelenlegi, két kapitányos felállás, vagy egy másik uton induljon el a nemzeti csapat.

Az MKSZ hivatalos oldalán az alábbi közlemény jelent meg:

Az Elnökség meghallgatta Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok beszámolóját. A testület a beszámolót elfogadta, mivel az kellően reális volt, nem hallgatta el a hibákat, a válogatott kapcsán felmerült kihívásokat és a pozitívumokat sem. Az Elnökség egyhangú döntéssel 2019. június 30-ig megbízta Csoknyai Istvánt és Vladan Maticsot a szövetségi kapitányi teendők további ellátásával. 

Borítókép: MTI

Vissza a főoldalra.
Új drum & bass mesterművel rukkolt elő L Plus