promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonosították Emiliano Sala holttestét
Borítókép:  edition.cnn.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dorseti rendőrség vizsgálata kiderítette, hogy az argentin futballista földi maradványai találták meg a tenger fenekén.

Amióta magánadományokból újraindult a La Manche-ba zuhant kisrepülőgép utáni keresés, s megtalálták a gépet a tenger fenekén, a legfőbb kérdés az volt, kié a holttest, melyet a roncsok között találtak. Pénteken kiderült, nem a pilóta, hanem az argentin futballista földi maradványai hevertek a gépben.

Az azonosítást a portland-szigeteki Dorset városában végezték el, s a rendőrség csütörtökön, valamivel éjfél előtt tette közhírré, hogy valóban a labdarúgó holttestét hozták felszínre.

Mindkét elhunyt családtagjait értesítették a fejleményekről, a halottkém pedig most azon dolgozik, hogy kiderítse a halál pontos okát.

Sala január 21-én igazolt a Nantes-ból a Cardiff Cityhez, mely soha nem fizetett még senkiért annyit, mint az argentinért: a Transfermarkt szerint 17 millió euró volt a vételára. A játékos aláírta a szerződését majd visszatért Franciaországba csomagolni, s a hivatalos ügyeit lezárni. A kisgép ezután indult el végzetes útjára.

A világ futballcsapatai és a legnagyobb klasszisok sorra írják ki Twitterre, Instagramra együttérző soraikat Sala halála kapcsán. Az egyik legmegrendítőbb Sala testvéréé: 

Az FC Nantes honlapja átmenetileg megszűnt, egyetlen hatalmas Sala-fotó látható rajta az üzenettel: Sosem feledünk, Emi!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás