promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszabbítás: most már Rebrov is tudja, hogy hova tűnt Dzsudzsák Balázs
Borítókép:  Twitter
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított klubjával, az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbával.

Az egyesület közösségi oldalán vasárnap jelentették be, hogy a 98-szoros válogatott labdarúgó megállapodását egy évvel meghosszabbították, így az immár jövő nyárig érvényes.

Dzsudzsák Balázs szeptember közepén igazolt az al-Ittihad Kalbához, amely a téli szünetben a nyolcadik helyen áll a bajnokságban. A magyar légiós eddig 11 mérkőzésen három gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Épp a minap számoltunk be arról, hogy az M4 Sport Dzsudzsák Balázsról kérdezte a Ferencváros vezetőedzőjét, Szergej Rebrovot, aki elmondta, amit gondol:

„Pár hete velünk edzett, de aztán eltűnt. Dzsudzsákot kellene megkérdezni, hogy szeretne e itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, aki rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is. Természetesen tudni kell, hogy mit akar, hiszen, amit látni lehet, hogy mi nagyon intenzíven próbálunk játszani. Lehet, ahogy látta az edzéseinket ő döntött úgy, hogy ez túl sok neki. De ez az ő problémája, nem az enyém. Velünk edzett egy hetet, majd eltűnt, nem tudom, hogy most hol lehet.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás