promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pillanat, amikor nem lennél Zverev ütője
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hajnalok hajnalán talán jobban vártam, hogy belenézhessek a Zverev – Raonic meccsbe, mint hogy elkapjam a holdfogyatkozást. Nos, a Hold egy fokkal érdekesebb látvány volt, mert az óriási összecsapás elmaradt. A kanadai Raonic lemosta a pályáról a német teniszezőt, amit nem volt nehéz kivitelezni, mivel ott se volt. 6-1, 6-1 lett az első két szett, Zverev azonban már későn ébredt fel a harmadikban, amikor 7-5-re elveszítette a tie-breaket.

Sokat vártak a mérkőzéstől, ahogy a negyedik helyen kiemelt Zverevtől is, mert úgy gondolták, ő lesz az, aki talán meg tudja majd szorongatni Djokovicot az elődöntőben. Ez most Raonicra várhat, ha túljut Pouillen. Persze Djokovicnak is el kell jutnia addig, azonban a szerb óriási formában van, és nagy visszaesés kellene, hogy meginogjon az elődöntőig.

Azonban most térjünk vissza Zverevre, aki a Raonic elleni mérkőzésen a második szettben 4-1-nél nagyon úgy érezte, hogy ki kell adnia a dühét. Ilyenkor ki a legnagyobb hibás? Hát szegény teniszütő, ki más lenne? Kapott is rendesen, a német a felismerhetetlenségig törte szerencsétlen eszközt. Ez az a pillanat, amikor nem szeretnél teniszütő lenni, bár amúgy sem nem túl szép karrier. Kivéve, ha a miénk vagy, mert már többnyire csak házibulikon használnánk léggitározásra.

Most pedig mindenki fedezékbe, Zverev megnyeri a meccset: ütőtörésben.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás