Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A visszatérés küszöbén Vlagyimir Klicsko

A visszatérés küszöbén Vlagyimir Klicsko

Sport & Szabadidő

A visszatérés küszöbén Vlagyimir Klicsko

Sport & Szabadidő

Promotions 11:12
Számos nemzetközi ökölvívással foglalkozó lap cikkezik arról, hogy a korábbi nehézsúlyú bajnok Vlagyimir Klicsko visszatér a ringbe – írta hétfőn a profiboksz.hu. Sőt, több forrás is tudni véli, hogy már a korábbi nehézsúlyú világbajnok következő mérkőzésének a helyszínét és dátumát is lekötötték (Wembley Stadion, 2019. április 13.). Mi több, az ellenfél személye is megvan a brit Dillian Whyte személyében.

Az ukrán ökölvívó utoljára 2017 áprilisában bokszolt és szenvedett idő előtti vereséget Anthony Joshua ellenében, és olyan harcos hozzáállást, valamint bátorságot mutatott, amit korábban nem igazán láthattunk tőle. Mindenki úgy gondolta, hogy ez egy szép búcsú volt Klicskótól, aki akkor már 41 esztendős volt, és már a Joshua előtti két összecsapásán, Jennings és Fury ellen sem tudta azt a robbanékonyságot, dinamikát és időzítést felmutatni, ami korábban jellemezte.

Hogy lesz-e valami a visszatérésből, hamarosan ki kell derülnie, hiszen 43 évesen nem lehet 3-4 hét alatt felkészülni egy ilyen kaliberű ütközetre, főleg Dillian Whyte ellen, aki jelenleg a nehézsúly leghitelesebb világbajnoki kihívójának számít.

(Promotions)

Borítókép: Fotó: mn2s.com