promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A visszatérés küszöbén Vlagyimir Klicsko
Borítókép:  Fotó: mn2s.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Számos nemzetközi ökölvívással foglalkozó lap cikkezik arról, hogy a korábbi nehézsúlyú bajnok Vlagyimir Klicsko visszatér a ringbe – írta hétfőn a profiboksz.hu. Sőt, több forrás is tudni véli, hogy már a korábbi nehézsúlyú világbajnok következő mérkőzésének a helyszínét és dátumát is lekötötték (Wembley Stadion, 2019. április 13.). Mi több, az ellenfél személye is megvan a brit Dillian Whyte személyében.

Az ukrán ökölvívó utoljára 2017 áprilisában bokszolt és szenvedett idő előtti vereséget Anthony Joshua ellenében, és olyan harcos hozzáállást, valamint bátorságot mutatott, amit korábban nem igazán láthattunk tőle. Mindenki úgy gondolta, hogy ez egy szép búcsú volt Klicskótól, aki akkor már 41 esztendős volt, és már a Joshua előtti két összecsapásán, Jennings és Fury ellen sem tudta azt a robbanékonyságot, dinamikát és időzítést felmutatni, ami korábban jellemezte.

Hogy lesz-e valami a visszatérésből, hamarosan ki kell derülnie, hiszen 43 évesen nem lehet 3-4 hét alatt felkészülni egy ilyen kaliberű ütközetre, főleg Dillian Whyte ellen, aki jelenleg a nehézsúly leghitelesebb világbajnoki kihívójának számít.

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás