promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oda jutottunk, hogy nem adja semmi az FA-kupát
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nem számoltam el semmit remélem, de 10 (!) nagyon erős sportcsatorna van Magyarországon: M4 Sport, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Spíler 1-2, Digi Sport 1-2-3. A nagy versenyben valahogy az összes elfelejtette, hogy itt van egy angol kupa is, vagy mi a fene. De hát kit érdekel, végül is csak a világ legrégebbi labdarúgó versenyéről beszélünk.

Én abban a tudatban voltam, hogy a Digi Sport megszerezte a jogokat, mivel néhány sportoldal még őket hozta le, de akkor úgy tűnik az csak egy szimpla rábökés volt, hogy valamit odaírjanak. Legalább zárójelben ott lehetett volna, hogy „valószínűleg”. Igaz nekem az nincs, de legalább tudom, hogy le tudok ugrani a sarki pubba, ha olyan meccs van és vígan megnézni, mert valami adja, de hát nagyon nem.

Írtam is a Diginek, hogy most valami történt közben, és lesznek meccsek később, vagy egyáltalán nem lesz semmi. Ők készséggel válaszoltak, hogy nem lesz semmi, mivel nincsenek náluk a jogok. Az angol kupát anno a Sport 1-2 adta, de most valamiért nem kellett a csatornának. Annyira ráálltak a német focira, hogy elég nekik a német kupa, és ezzel ki van merítve a dolog. A Spíler, aki annyira tepert a Premier League-ért szintén csak vakarózott, de az FA-kupából ők se adnak egy darab meccset sem. Az meg, hogy az M4-en menjen az angol kupa eleve ki van lőve.

Pénteken lement egy Tottenham meccs, szombat meg vasárnap viszont már rengeteg találkozó van, és persze már a nagy nevek is küzdelemben vannak, amit a szurkolók így nem tudnak követni, vagyis hát interneten. És ezért most nem kell sűrűn bocsánatot kérni, hogy úristen, illegálisan követik a meccseket, mivel másképp nem tudják.

Tényleg azt kell mondanom, hogy a szerencsétlenkedés csúcsa, hogy tíz sportcsatorna marakodik a magyarországi piacon, és pont az egyik legnagyobb presztízsű kupáról felejtkeznek el.

A jelenlegi címvédő amúgy a Chelsea, akik 2018. május 19-én a döntőben 1-0 arányban győzték le a Manchester Unitedet, egy nagyon rossz meccsen. Ezt még a Sport TV-n követtük, a tévében, szép idők is voltak...

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás