Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kórházba szállították Diego Maradonát

Kórházba szállították Diego Maradonát

Sport & Szabadidő

Kórházba szállították Diego Maradonát

Sport & Szabadidő

Promotions 23:00
Legutóbb december elején adtunk hírt Diego Maradonáról, amikor az általa edzett mexikói Dorados de Sinaloa hosszabbítás után, 4-2-re kikapott, így összesítésben 4-3-ral a másodosztályban ragadt. Ez láthatóan nagyon megviselte a vezetőedzőt, aki nem is bírta türtőztetni indulatait: a részleteket ide kattintva olvashatja.

Péntek este arról írt az angol Independent, hogy Diego Maradonának gyomorvérzése van, és egy Buenos Aires-i kórházba szállították. Az argentin legenda ügyvédje megerősítette az értesülést, és hozzátette, hogy Maradonát ezekben az órákban is vizsgálják, és előreláthatólag az orvosok egy időre biztosan bent is fogják tartani.

A nap folyamán derült ki, hogy Diego Maradona a következő szezonban is a Dorados de Sinaloa vezetőedzője marad. A hírt a volt labdarúgó képviselője, Matias Morla jelentette be, aki hangsúlyozta: a klubhoz szeptemberben szerződtetett argentin szakember célja, hogy a teljes idényen át ő irányítsa a csapatot, amelynek célja ismételten a feljutás lesz.

Péntek reggeli cikkünkben éppen arra kerestük a választ, hogy Lionel Messi miért nem tud kilépni Diego Maradona árnyékából. A lehetséges okokat jártuk körül részletesen Salekovics Ádámmal, az uruguayi River Plate helyettes elnökségi tagjával.

(Promotions)

Borítókép: forrás: ratingcero.com