promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba szállították Diego Maradonát
Borítókép:  forrás: ratingcero.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Legutóbb december elején adtunk hírt Diego Maradonáról, amikor az általa edzett mexikói Dorados de Sinaloa hosszabbítás után, 4-2-re kikapott, így összesítésben 4-3-ral a másodosztályban ragadt. Ez láthatóan nagyon megviselte a vezetőedzőt, aki nem is bírta türtőztetni indulatait: a részleteket ide kattintva olvashatja.

Péntek este arról írt az angol Independent, hogy Diego Maradonának gyomorvérzése van, és egy Buenos Aires-i kórházba szállították. Az argentin legenda ügyvédje megerősítette az értesülést, és hozzátette, hogy Maradonát ezekben az órákban is vizsgálják, és előreláthatólag az orvosok egy időre biztosan bent is fogják tartani.

A nap folyamán derült ki, hogy Diego Maradona a következő szezonban is a Dorados de Sinaloa vezetőedzője marad. A hírt a volt labdarúgó képviselője, Matias Morla jelentette be, aki hangsúlyozta: a klubhoz szeptemberben szerződtetett argentin szakember célja, hogy a teljes idényen át ő irányítsa a csapatot, amelynek célja ismételten a feljutás lesz.

Péntek reggeli cikkünkben éppen arra kerestük a választ, hogy Lionel Messi miért nem tud kilépni Diego Maradona árnyékából. A lehetséges okokat jártuk körül részletesen Salekovics Ádámmal, az uruguayi River Plate helyettes elnökségi tagjával.

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás