promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Lászlónak az az elképzelése, hogy 2019 nyarán visszavonul
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az I/I Azurák Csabával című műsor csütörtök esténként megy a TV2-n. Azonban a műsor Facebook-oldalára már felkerült egy rövid videó a Nagy Lászlóval történt beszélgetésből.

A 37 éves klasszis szerződése 2019 nyarán jár le a bakonyi sztárcsapattal és a Telekom Veszprém épp a minap jelentette be, hogy 1+1 évre egy lengyel játékost igazolt a jobbátlövő posztra. Ezzel kapcsolatban Nagy László elmondta:
Papíron ez a szezon, és azt gondolom, hogy nem csak papíron. '19 nyarán nekem lejár a szerződésem, és azzal én szerintem be is fejezem az aktív kézilabdát.
A játékos hozzátette, hogy ez még nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, ám benne van a pakliban. Így rögtön adódik a kérdés, hogy mit fog csinálni a pályafutása utáni éveiben:
Valamilyen szakmai igazgatóként vagy szakmai felügyelőként tartanának továbbra is állományban. Emellett meg ott van a Magyar Kézilabda Szövetség, ahol az elmúlt időszakban, nem is olyan rég beválasztottak az elnökségbe, ami óriási megtiszteltetés számomra.
Nagy László azért egy kiskaput még nyitva hagyott: elképzelhető a folytatás, és nem zárható ki, hogy érdemben tud segíteni a válogatottnak a tokiói olimpiai részvétel kiharcolásában, ám most úgy állnak a dolgok, hogy 2019 nyarán szögre akasztja a mezt.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás