promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Klub-vb-t nyert a Real Madrid, pofonba szaladt bele Guardiola
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bőven tartogatott érdekességet a hétvégi Premier League forduló. Kiemelt figyelem jutott ugyanis a Cardiff–Manchester United mérkőzésnek, azok után, hogy az angol klub a héten menesztette vezetőedzőjét, José Mourinhót, majd egy korábbi United-játékost ültetett ideiglenesen a kispadra, a „Babaarcú gyilkos” Ole-Gunnar Solskjaer személyében. A játékosokon szemmel láthatóan felszabadultság mutatkozott, élvezték a focit, az első szándékból vezetett támadások szándéka jól kivehető volt, ahogy az is, hogy labdás játékos nyomás alá helyezése már az ellenfél térfelén megtörtént.

Szóval, Solskjaer kitolta a buszt a parkolóból és elkezdett vele kicsit manőverezgetni. Az eredménye egy szemre is tetszetős, az eddigiekhez képest szokatlan támadófutball a Unitedtől, s könnyed győzelem az egyébként harmatgyenge Cardiff otthonában:

Maradva a Premier League berkein belül, akadt két igen nagy meglepetés: a Manchester City és a Chelsea is hazai pályán szenvedett vereséget. Előbbi a Crystal Palacetól kapott ki 3-2-re, míg utóbbit a Leicester City verte 1-0-ra.

Érdekesség, hogy a Crystal Palace napra pontosan 28 éve verte utoljára idegenben a Cityt:

Míg a Leicester City tizennyolc év után nyert ismét a Chelsea otthonában:

Megemlékezve a klubvilágbajnokságra is, a Real Madrid sorozatban harmadik alkalommal nyerte a sorozatot, a döntőben ezúttal az arab emírségekbeli El-Ajnt verte Santiago Solari csapata 4-1-re. S, hogy miként? Íme:
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás