promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keménykedés és futball, a Vidi nyerte a Fradi elleni rangadót
Borítókép:  molvidi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nagy tétje volt a MOL Vidi FC–Ferencváros magyar bajnoki labdarúgó-mérkőzésnek, amely egyrészt az őszi idény zárásaként szolgált, másrészt arról döntött, hány pontos előnnel megy téli pihenőre a Fradi. Az ugyanis biztos volt őszi első a zöld-fehér egyesület. 
Ha valaki csak a mérkőzés első felét látta, komoly kételyei lehettek, hogy valójában hova is csöppent: az első percek ugyanis egy könnyed Mortal Kombat epizódhoz hasonlítottak, amelynek eredményeként Lovrencsics Gergőt kellett lecserélni.
Nagyjából a huszadik percre jöttek rá a felek, hogy egymás helyett a labdát is lehetne rúgni, ennek a mesterségnek a Vidi volt a jobb mestere, köszönhetően annak, hogy a jobb oldalon rendre emberfölényes szituációkat tudott kialakítani. Az egyik ilyen után meg is szerezte a vezetést Hodzic révén.

Nem sokkal később már 1-1 állt az eredményjelzőn, Petriak lépett el és beforgatva ellenfelét a kapuba emelt. A gól szépséghibája, hogy a menteni igyekvő Vínicius úgy fejbe rúgta Varga Rolandot, hogy a játékos az M4 információ szerint a szélsőnek néhány perc ki is esett a meccsből. 

A második félidőben is akadtak kellemes, karácsony hangulatú csörték. Igaz, az első félidő „rendbontásaihoz” képest ezek már csak kedves ajándéknak tekinthetők. Bár, a kilencven percet tekintve, könnyen le lehetett volna forgatni a Bunyó karácsonyig című film magyar változatát. Na, de, hogy a futballról is essék szó: Marko Scepovic jött, látott és három perccel becserélése után megforgatta Otigbát, majd eldöntötte a találkozót. 

A 63. percben érkezett találat után Petryak még egalizálhatott volna, ha nem hal bele a szépségbe...

A 2-1-es MOL Vidi FC siker tehat azt jelenti, hogy a Fradi öt pontos előnnyel mehet pihenni, ám előtte Szergej Rebrov, a budapesti zöld-fehérek mestere elmondta a véleményét a játékvezetők teljesítményéről:
Folytatás jövőre!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás