promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Negyvenezer drukker borította lángba a stadiont a rangadó előtt
Borítókép:  Fotó: dailymail.co.uk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Múlt héten a River Plate – Boca Juniors mérkőzés előtti utolsó River-edzésről kellett írnunk, mifelénk ugyanis manapság nem nagy divat tízezrével tréningre járni, s ott is kíméletlen hangerővel biztatni a mieinket. Dél-Amerikában viszont ez divatos, főképp, ha az ember csapata Libertadores Kupa-döntőre készül.

A török liga két gigásza, a Galatasaray és a Besiktas „csupán” a vasárnapi fővárosi bajnoki rangadóra készül, szombaton mindkét csapat edzést tartott. A Galata 40-45 ezer rajongója úgy gondolta, nem árt érzékeltetni a játékosokkal, mit is jelent pontosan ez a mérkőzés. Nos, ezt:




A drukkerek több mint száz görögtüzet gyújtottak be egyszerre, mielőtt kedvenceik kiléptek volna a Türk Telecom Stadion gyepére, hamar sűrű füst lengte be az arénát. Kívülről így festett a dolog:




Ebben az atmoszférában egészen egyedi érzés lehet készülni egy fontos meccsre, ezt talán egyszer majd idehaza is megízlelhetik a játékosok. Ehhez a jó foci mellé már csak arra volna szükség, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezze a pirotechnika használatát a stadionokban.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás