Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Negyvenezer drukker borította lángba a stadiont a rangadó előtt

Negyvenezer drukker borította lángba a stadiont a rangadó előtt

Sport & Szabadidő

Negyvenezer drukker borította lángba a stadiont a rangadó előtt

Sport & Szabadidő

Promotions - 2018.12.02. 15:11
Múlt héten a River Plate – Boca Juniors mérkőzés előtti utolsó River-edzésről kellett írnunk, mifelénk ugyanis manapság nem nagy divat tízezrével tréningre járni, s ott is kíméletlen hangerővel biztatni a mieinket. Dél-Amerikában viszont ez divatos, főképp, ha az ember csapata Libertadores Kupa-döntőre készül.

A török liga két gigásza, a Galatasaray és a Besiktas „csupán” a vasárnapi fővárosi bajnoki rangadóra készül, szombaton mindkét csapat edzést tartott. A Galata 40-45 ezer rajongója úgy gondolta, nem árt érzékeltetni a játékosokkal, mit is jelent pontosan ez a mérkőzés. Nos, ezt:
A drukkerek több mint száz görögtüzet gyújtottak be egyszerre, mielőtt kedvenceik kiléptek volna a Türk Telecom Stadion gyepére, hamar sűrű füst lengte be az arénát. Kívülről így festett a dolog:
Ebben az atmoszférában egészen egyedi érzés lehet készülni egy fontos meccsre, ezt talán egyszer majd idehaza is megízlelhetik a játékosok. Ehhez a jó foci mellé már csak arra volna szükség, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezze a pirotechnika használatát a stadionokban.

(Gaba)

Borítókép: Fotó: dailymail.co.uk