Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Örülhet a Real Madrid, hogy csak hármat kapott az Eibar otthonában

Örülhet a Real Madrid, hogy csak hármat kapott az Eibar otthonában

Sport & Szabadidő

Örülhet a Real Madrid, hogy csak hármat kapott az Eibar otthonában

Sport & Szabadidő

Promotions 14:15
Amikor azt látja a kedves olvasó leírva, hogy egy csapat nagy pofont kapott a másiktól, bizonyos esetben lehet túlzás is, mert a 2-3 gólos vereséget több szempontból lehet értelmezni. Ebben az esetben, miszerint a Real Madrid 3-0-ra kapott ki az Eibar otthonában, nem érdemes túlzást keresni.

A Királyi Gárda ugyanis a játék majd minden elemében alulmaradt. A középpálya közepén rendre elvesztette a párharcokat, az úgynevezett második labdák java része az Eibaré lett, amely egyébként főleg a bal oldalon vezette támadásait, s került rendre ellenfele mögé.

Mindössze három kaput eltaláló lövése volt Solari játékosainak, akiken ritkán látható indiszponáltság volt látható. És ha ez még nem elég, ha nincs Courtois, a vége könnyen lehetett volna 6-0 is.

Egy kis érdekesség végére, a lesállást tekintve Real Madrid fölény olvasható ki 11-4 arányban. S bár erről hivatalos adat nincs, de, hogy Benzema ebből legalább 50 százalékban kivette a részét, az szinte biztos. Azért könnyen lehet, hogy ez valamiféle egyéni rekord.

És még valami: a fővárosi klub ebben az idényben hazai pályán három gólt kapott, vendégségben tizenhatot!

Borítókép: independent.co.uk