promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szédítő névsorhoz csatlakozik Pogba bátyja, ha a Fradiba igazol
Borítókép:  Forrás: ulloi129.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Csakfoci.hu úgy tudja, a Ferencváros közel áll hozzá, hogy leigazolja Florentin Pogbát, a világbajnok középpályás, Paul Pogba bátyját. A 28 éves védőnek pazar pedigréje van, hiszen öt évet, és közel hetven meccset játszott a francia élvonalbeli Saint-Étienne-nél. Érdekesség, hogy ő szülei révén nem a franciákat választotta, hanem Gunieát, már húszszor pályára lépett nemzeti mezben.

Az idősebbik Pogba igen neves névsor tagja lehet, ha az Üllői útra igazol, Magyarország ugyanis a világklasszis futballisták rokonainak valódi gyűjtőhelye.

Az Újpest 1993-ban hozta el a CS Meaux-tól Joel Cantonát, a gallok félistenének, Eric Cantonának az öccsét. Abban az évben 13 meccsen is pályára lépett, egyszer betalált, a Ferencváros ellen kiszórta a játékvezető. Nagyjából ennyit tett le az asztalra nálunk. Az 1996-97-es szezonban még egyszer erre sodorta a szél, de akkor már be sem rakták a csapatba. Azóta színészkedésbe kezdett – mármint a színpadon.

Egy másik Joel, a Bajnokok Ligája-győztes elefántcsontparti Didier Drogba öccse is szerencsét próbált a negyedik kerületben még 2005-ben. Az Újpest akkori edzője, Mészöly Géza nem szerette a rossz vicceket, és egyetlen próbajáték után elköszönt tőle.

Újpestről a Chelsea-be

Kylian Hazard már több vizet zavart a liláknál, ő 2015-ben került a Megyeri útra, és 35 mérkőzésen viselte a klub mezét. Közepesen erős képességű középpályás volt, tehetsége nem volt mérhető bátyjáéhoz, Edenéhez, aki a Chelsea-ben játszik jelenleg, s a Real Madridba tart – mellesleg vb-bronzérmes. Kylian 2016-ban összerúgta a port a csapat belga tulajával, Roderick Duchatelet-lel, s 2017-ben távozott a Chelsea-hez, onnan pedig lejátszott meccs nélkül a Cercle Brugge-höz.

Iani Martin Verón, az argentin csillag Juan Sebastian Verón ifjabbik testvére az angol „uralom” idején, 2010-ben igazolt a Ferencvárosba, mely akkor épp az NB II Nyugati csoportjában vitézkedett. De még a másodosztályú csapatnál is úgy látták, hogy alkalmatlan a komolyabb terhelésre, így a tartalékcsapathoz került, ahol két meccsen jutott szóhoz. 2010 telén gyorsan lelépett.

Andrea Mancini a játékosként Sampdoria-legenda, edzőként az Interrel és a Manchester Cityvel bajnok Roberto Mancini fia, akit a Valladoid B csapatától hozott el a Budapest Honvéd 2013-ban. 11 mérkőzésen kapott lehetőséget, majd Szombathelyre távozott, ott viszont mindössze két alkalommal lépett pályára, s ezután az USA-ba igazolt.
andrea mancini

A végére hagytuk Tonci Kukoc-ot, ő ugyanis még most is a Honvéd labdarúgója. A tar középpályás nem más, mint a Chicago Bulls legendás csapatával három bajnoki gyűrűt nyerő Toni Kukoc unokaöccse. Tonci kinézete alapján bármelyik jól futó budapesti éjszakai bár kidobóemberei között helyet követelne magának, de nála a jó futballtudásnak kellene inkább kidomborodnia, mint a deltáknak, ezzel azonban akadnak gondok.
tonci kukoc

Diplomatikusan szólva nem a fején pörgeti a labdát. Viszont őrültként száguldozik a bal szélen, így befér a kezdőbe.

(Gabay Balázs)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás