Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ellepik a rally autók Nyíregyháza belvárosát

Ellepik a rally autók Nyíregyháza belvárosát

Sport & Szabadidő

Ellepik a rally autók Nyíregyháza belvárosát

Sport & Szabadidő

Promotions 17:19
November 9-11. között Nyíregyházán rendezik meg az országos rally bajnokság záró futamát. Pénteken a belvárosban tartják meg a gyorsasági futamot, szóval aki száguldozó rally autókra kíváncsi, annak irány a város szíve.

A szervezők kérik is a város lakóit, ha lehet, senki ne induljon a belvárosba autóval, válasszák inkább a gyalogos közlekedést.

A legfontosabb, hogy az útlezárások 13.00-kor kezdődnek és várhatóan 21 óráig tartanak. Az érintett útszakaszok: Hunyadi utca, Vay Ádám körút, Bocskai utca, Zrínyi I. utca, Iskola utca, Szent István utca, Bujtos utca, Géza utca, Nefelejcs utca. A pontos térképet ide kattintva találjuk meg. Természetesen a rally rajongóknak is ezeket az utcákat kell figyelgetni, ha látni akarják a rally csodákat.

A parkolók egy részét már éjjel lezárják a forgalom elől. Kérik a lakosságot, hogy figyeljék a jelzéseket, mert lesznek olyan parkoló részek, amiket 13 óráig el kell hagyni pénteken, ha a gépkocsink a rally útjában áll, akkor bizony elszállíthatják. Hát igen, a belvárosi futam fejtörői.

Nyíregyháza belvárosát legutóbb 1979-ben lepték el versenyautók, és bár a lakosság kisebb része biztosan szidja most a szervezést, de ha bejön, történelmi futam is lehet belőle.

(Torony)